1.juli

Ny månad börjar. Tiden går så snabbt.
Min badoo är problem. Loggade in, och fick inte se besökare mer. För att jag hade ingen bild där. Och ser inte mer honom, ok. Nu lade en bild, håller kvar den bilden. ska få se.Kanske bara idag, om nån tar kontakt. Men kan inte träffa ingen just nu, för att tänker på honom hela tiden. Men kollade just , att han är hemma i Valsta. Han skulle flytta ju till sitt ex, men när. Eller vad väntar han?
Jag vaknade precis, ska ära frukost, sen ska börja ringa till simskolan, om de svarar inte då ska gå själv dit.
Jag hade min bild ca en timme, sen plocka bort, och sen började killar att skriva till mig, men svarar inte, det finns fina killar, men nej, jag klarar inte just nu. Fick se igen mina besökare. Han var kvar i min lista. Och han hade varit i Borlänge imorse.Kom klockan 12 kanske tillbaka. Jag ser när han är hemma i Valsta. Fann hur saknar efter honom, vill ringa eller skicka meddelande, men jag får inte. Kolla bara honom nu i badoo,men måste la bilden, om vill se mina besökare. Så bara la en bild, och sen plocka bort igen. Imorrn börjar ny vecka, nu hålla bara tummarna, att M ska få lägenhet här i Storvreten, och han ska flytta ut. Men jag sa att han ska flytta den här vecka, men N bryr inte om det, han har ny sin ex....eller blev han rädd, när skrev om mina känslorna.Jag vet inte, men kan inte bara lämna honom såhär. Kommer att skicka meddelande, när han ska åka till Lybien. Jag tänker på honom hela tiden, kan inte låta det vara. Jag är galen i honom,men jag måste plocka bort honom i mina tankarna ju.Men klarar inte att radera honom, måste radera ju i skype honom, sen kan radera hans nr. Men han kan radera mig i skype, om han vill inte ha ingen kontakt, men han har kvar mig.
Idag var ute med J i parken, det var solig, sen gick till badhuset, och hon kan börja simskola, betalade idag. Blev så glad, tänkte att nu är jag försent, men tur jag hade. Hon är glad oxå,men det kommer att vara jobbigt lite efter förskola, efter mitt jobb. kommer inte att jobba då 8 timmar.
Nästa vecka ska vara ledig, då ska fixa papper till FK, för bostadbidrag, och sen ska till banken, att stå ensamma ett lån. lämna lite pengar till konto med, jennicas pengar. Har ingenting kvar i konto. Men måste ta liten lån, att betala för körkort, men måste hitta vart ska ta lån.
J är ute med M, de ska handla, och gå till Mc.
Va mycket jag skriver idag. Nu har jag tagit första steg, och raderade mitt andra badoo konto, men jag känner att mår inte bra, om jag ser hans bilden där, eller jag kollar hela tiden vart är han nu. Tror att det blir bättre, om jag ser inte hans bilden så ofta. Jag är inte redo , att träffa nån annan just nu. Jag måste komma på fötterna, men kommer bli jobbigt tid just nu. Jag vill bara gråta, det gör så ont i hjärtat just nu, att det är svårt att förklara. Han vet vad jag känner, men det gör inte han. Han har inte samma känslorna ,som jag har. Han tänkte inte , att jag kan bli kär i honom,men han har nu sitt ex...och jag har ingen, just nu när skulle behöva honom mest, Han har inte sagt, att jag får inte ringa eller meddela till honom, men han kommer inte att svara. Kommer jag att klara vara utan honom, utan att skicka nån sms, jag vet att jag klarar inte, snart kommer jag skicka nån sms, jag vet, Men det spelar ingen roll för honom. Han kan läsa den och sen bara radera bort ju. Han vet att jag mår inte bra, men han bryr inte om mig mer.Men måste hålla bort från honom, det är svårt, att man har så starka känslorna, men man måste göra det. Efter regn kommer solen, efter mörkret kommer ljus.Måste sluta nu , att skriva om honom,men kommer skriva nu mycket om mina känslorna, hur det går .Dags att säga bye badoo i mobilen med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0