20.juli

Idag jobbade bara 6 timmar, och var ca halv timmar försent. Nästa vecka schema ska jobba bara 3 dagar,men hoppas att få jobba mer. Jag vill jobba mera än 3 dagar, jag behöver pengar att "överleva". Jag har redan ont med pengar, för att betalade nu körskolans kurs. Nu kommer att ta lån efter lån tills september, när få semesterpengar. Nu har börjat spara alla kvitto. Räcknar att använda bara ca 500 krona per vecka. Nu har jag 200 kvar, måste tänka, vad ska äta nästa vecka. Om en vecka börjar min semester, då måste börja ta lån, kollade runt lite, måste ta 2 olika lån, och sen betala tillbaka, när få lön. Jag hatar att räkna hela tiden pengar. Vet inte, om vågar att fråga M, men vill inte göra det. Och nu kommer mamma hit, måste tänka på henne nu oxå.
Nu i helgen kommer att stanna hemma.Det ska bli regn, ingen strand. Väntar min röda danten oxå, ska börja nästa vecka, eller tidigare.
Nu är han varit i väg 2 dagar. Tror att han är nånstans i Tyskland nu. Imorrn ska han vara i Italien, och sen på söndag ska han ta båten, och kanske på måndag är han hemma i Lybien.Han är offline i skype.Imorse var han on line, nu kollar hela tiden, han är offine. Men det är bättre att han är offline, då vet att han är på väg. Och kankse han ska komma online, när han är hemma. Jag saknar honom redan nu, och vill bara veta att han mår bra. När kan jag få prata med honom, nästa vecka kanske, ska vara online när jag är ledig, att kankse han ska ringa mig. Det känns så jobbigt, att han reste bort. Men jag vet att han tänker på mig.
Nu ska göra min pastasallad klar.
Jag kände mig så trött, somnade på soffa, men klockan är bara 8. Tänkte att bättre att gå lägga sig. Sen bara kollade, om han är online i skype. Han var online, öppnade data, och skrev- hoppas resa går bra, jag vet att du är nånstans i Tyskland, och imorrn kommer du åka mot Italien. Jag var säker, att han ska inte svara. Men han ringde direkt, men kunde inte prata inte alls, han var offlina. Det måste vara nån problem, med nätverk där. Jag tror att han stannade i Tyskland, sover, och sen åker vidare. Vill inte ringa, då betalar han med. Väntar lite till, sen ska gå lägga mig.Han ringde mig, han tänker på mig,han saknar mig. Nu vet jag, när han är online, vi kan prata, men om han är direkt offline, vet inte vad är fel. Hoppas hoppas, att han kan komma online snart. Nu kan jag inte sova, skulle pratat med honom. jag vill bara prata med honom, jag kan inte tänka nåt annat. Kanske ska lämna min mobil skype öppet, kanske när han är online kan ringa mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0