21.juli

Lyssnar Sptify och surfar runt, räknar min ekonomi. Måste låna ca sju tusen. Men olika , utan ränta kan låna. Sen när få lön, betalar tillbaka. Och just nu känner så dåligt, att jobbar bara 3 dagar nästa vecka. Vill jobba 5 dagar. Hur kan det vara så lite jobb. Problem är att det finns för många personal. Varför de anställde så många nu, att vi kan inte jobba som vi har rätt till. Fyfann, jag måste hitta nåt annat jobb. Jag kommer inte att klara jobba kvar där. Nu det räcker för mig. Men det är så svårt att hitta jobb utan att jobba på kvällar eller helger. Måste tänka nåt annat.
Han är offline, skickade sms, men det gick inte fram. Hans mobilen är död.Skrev i meddelande, att känns att kommer inte prata i skype, att vi hörs när han är framme. Han ringde igår, och det betyde för mig mycket. jag saknar honom så mycket. Och det är allt början. jag hoppas, kan prata med honom senast på tisdag. Om jag är ledig.
Nu måste planera så mycket, skrev allt i min lilla boken-vad betalar, när, sparar alla kvittor.Kan inte tänka nu, om få lite lön nästa vecka oxå. Jag blir galen. bara låna låna, betala lön. sen tänka tänka, hur klara. Nu ska skriva upp, vad ska handla.jag har ca 250 krona, att använda nu, inte mer nästa vecka,ska panta sista flaskorna med.
Nu har klockan blivit över 5. Hela dagen kollar bara meddelande, men det går inte fram. Och spype är offline. Hans mobilen är död, och tror inte att han öppnar det , när han är borta nu. Kollade idag hur långt det är till Tripoli. Det är över fyra tusen km, och tar ca 2,5 dagar med bilen, men det var räcknat utan rast. jag kan tänka, att han kommer att vara framme imorrn kväll eller på måndag. Jag tänker hela tiden på honom, kan inte tänka inget annat,bara han. När kan prata med honom, att allt gick bra. Bara att kolla nu skype, när han är online, då kan han vara framme hemma. De måste ju ha data hemma, hoppas jag.
På tisdag kommer hans kusin hit. Han är ledig. Och på onsdag är han oxå ledig. Kankse på onsdag kommer han att ta Jennica. Då kan vara själv, ensamma igen. Nu måste börja ju läsa min boken. Och allvarligt. Det är en måste nu, och inte tänka på honom så mycket. Om en vecka börjar att köra bilen igen. det kommer att vara tufft.
idag har vilat lite, jennica med. Då kanske kan börja läsa boken allvarligare.
Klockan 21, och jag bara gråter. Arg på alla just. Jag måste göra nåt, måste lämna mitt jobb.Jag klarar inte livet med det lön mer, när är jag ensamma. Nu måste hitta jobb, och heltidsjobb, och det är jättesvårt att hitta, när man kan inte jobba på helger.Alla jobba är på helger, det kan jag inte. Lämna jennica ensamma eller. M ringde,sen smsa, fråga om kan ge 150 krona, att han ska betala imorrn. Jag svara att jag har ingen pengar kvar. Jag sa inte att jag har betalat för körskola, det är inte hans sak, vad jag gör. Sa, att betalade lån. Sen sa att måste lämna mitt jobb, sen men jag sa att plugga. Sen bara skrika, att det är jättesvårt att komma in. Sen bara kunde inte prata mer. Nu smsa, att han kan flytta tillbaka, om jag vill. men sa nej. När är ledig nästa vecka, ska börja skicka cv,att ansöka nåt annat. Nu det är slut för min del. Jag kan inte mer jobba kvar, med det anställning. Jennica sov själv, sa att mamma mår inte bra, hon kom och krama mig.
Han kommer att vara hemma kanske imorrn, jag vill höra av honom, att han kom fram,Jag saknar honom så mycket, om jag mår inte bra, vill inte prata med honom heller.Jag vill inte visa, att jag är inte ok. Jag bara hoppas, att han öppnar skype, att kan prata med honom. Hans mobilen är död ju nu. Måste lugna ner lite nu, tänka positivt. Han finns i mitt hjärta, och vill inte ha nån annan. Och när han kommer tillbaka, säger på riktigt vad jag är redo att säga. De magiska tre ord , på arabiska......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0