22.juli

Söndag morgon, sitter här och tänker att det blir mycket att göra idag. Ska städa hemma, tvättstuga, sen efter lunch ska gå till stranden, ska sola lite. Jag är inte helt vit, lite brunt, tack för bus kräm. Tänkte lämna mobilen hemma, annars kommer att kolla det hela tiden.eller då ringer M, jag vill inte prata med honom inte alls. För det han skrev i sin sms, att han kan flytta tillbaka.j...a idiot är han. Måste hålla ut tisdag, när hans kusin ska komma hit. jag vill inte att de ska komma, men jag har inget att göra, måste vara glad och le,bara fuska det. Hoppas att kan jobba tisdag, onsdag, om inte jag ska gå ut på onsdag morgon. Då kan M ta hand om Jennica hela dagen. Orkade inte börja läsa boken, var så stressad igår. Nu börjar läsa varje dag ,att klarar innan teorikurs börjar. Hoppas jag.
Imorrn jobbar, och hoppas jobba 8 timmar. Sista vecka att jobba. Måste hålla ut tills september, då kommer semesterlön, då kan betala lån. Jag börjar räckna hur mycket måste ta. jag kan ta redan nu fyra tusen, senare kan ta mer.Ska ansöka nästa vecka. Jag tror inte att jag få nån bostadsbidrag.,Kanske nästa månad.
Nu idag kommer han att vara hemma i lybia, hoppas jag. Men väntar inte att han ska öppna skype, redan nu. Jag vet inte, om han ska öppna det. kanske han tänker inte vara online inte alls. Men man vet aldrig. Nu när jag har semester måste hitta ny jobb, jag vill inte gå tillbaka dit, nej nej nej.
Kvällen.
Nu har ätit middag, diskat, tar det lugnt. Snart ska lägga J. Sen kan göra mina sakerna.
Idag var hos Anja. Hon frågade , om vi vill bo hos deras hus, för att de ska åka till Finland, och det är bättre att de är nån där,det finns inbrott möilighet. Nu har tänkt, och tänkte, varför inte. Nu när mamma ska komma, då kan bo där. På lördag ska gå och fixa där. Men jag får inte säga till M, då kommer han bo här. måste hålla ut 2 dagar med honom, när hans kusin är här. Jag hatar det, att visa mig sådär, att vi är tillsammans. Jag hoppas, att N är i skype online, då kommer att prata med honom, men det är inte bra ide, för att han kan tänka att ex är tillbaka. Bättre att hålla borta från skype på tisdag.
Just nu öppnade skype, men jag tror inte att han ska logga in där. Nu känner att han är hemma äntligen, och han har inte tid att prata med mig. Jag har ingen aning, om han kommer att använda skype, när han är där. Om han kommer inte in skype, jag vet inte vad ska göra.Kommer att bli galen. Han vet att jag saknar honom. Imorse fick sms, att det gick inte fram. Men försöker ta det lugnt, om han hittar tid för mig, kommer han att kontakta mig själv. Jag blir galen, om han tar ingen kontakt inom en vecka. Men måste ta det lugnt nu de första dagarna, för att han måste få vara med sin familj. Men han vet, vad jag känner, och jag tror att han kommer att ta kontakt med mig själv.
Imorrn jobbar , hoppas jobba mycket. Och måste börja nu ta min teori bättre. Behöver läsa mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0