23.juli

Måndag igen och sista vecka att jobba. När slutade jobba idag frågade om det behövs personal, och ja, jag ska jobba imorrn. Blev såklart glad, nu jobbar 4 dagar. Men det kan hända att bara 6 timmar, som idag.
Jag börjar bli lite besviken om honom, för att jag saknara honom så mycket, vill se honom , vill prata med honom. Ringde viber idag, men han svarade inte. Tror inte att han kan använda där mobilen, viber är oxå med internet. När har data öppet, öppnar skype oxå, men han är inte där. Jag klarar inte, att inte kunna höra av honom inget. Men jag tror att han vill inte, eller kan inte prata om mig, inte ännu. Han kan inte prata med mig, t.ex hemma, när hans syskon ser eller hör, eller hans mamma ser mig. Jag vet inte, om jag måste vara nu sådär utan honom alla de veckorna. Jag blir galen. Han vet, att jag tänker på honom, han vet att jag saknar honom, Bara om han kan skicka meddelande eller mejl eller nån, att veta att han mår bra.Väntar nu en vecka, sen jag vet inte mer, vad göra. Men känns att han kommer inte att ha nån kontakt med mig, när han är där. Men jag hela tiden kollar skype, om han är där. Han vet vad jag känner. Han vet när jag brukar vara i skype. Jag skulle bli så glad, om han skulle ringa mig.Nu är han borta 5 dagar, och det är bara i början.
Tror att på onsdag är jag ledig, kanske ska sola hemma. Och M ska jobba, för att han är ledig idag och imorrn. Då kommer J vara med mig på onsdag. Imorrn han ska ta hand om J. Nu tänkte skriva upp, vilka dagarna han har J, eller hur länge. Ännu ingen svar från FK, om bostadsbidrag, jag hoppas att jag ska få nästa månad.
Bestämde mig, att färga hemma håret, med samma färg som sist hos frisören. Det kostar ca 140 krona, men kollade upp, att kan köpa nu. men betala i september utan ränta. Och nu hittade att min ansiktskräm är oxå snart slut, då kollade där två, måste bestämma vilken ska beställa. Nu har börjat att ta hand om mig mer. och lite mer naturligt, inte massor med kemikalen.Det kostar lite extra, men men.
Nu ska fixa middag, sen ska småka paj, som har bakat idag.
Klockan är över 21. bara sista gången kollade skype i mobilen, och han var online. Öppnade data, att kanske kan prata med honom.Bara skrev lite, han är framme , han är bara trött, han mår bra, frågade hur mådde jag. Skrev att väntade  honom i skype. Tror eller känns, att han kan inte skriva eller prata där. Han skrev bara hejdå, sen var han offline igen. Men det känns lättnad, att vet att han är framme nu, och allt gick bra. Tråkigt , att kan inte prata med honom. Men hoppas, att nu kommer han ibland inne i skype, men kommer inte att hoppas, att få prata med honom. Jag förstår, om han kan inte, Vilken lättnad, att han svrade till mig, men ville skriva mer. Men han är trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0