26.juli

Morgon:
Igår gick M, tack för det. Prata lite. J hade berättat, att vi ska bo hos Anja 2 veckor. Han sa , att är försiktigt om Tariq. Orkar inte lyssna , vad de pratar om varandra. Glömde fråga nyckel. Sen han frågade, om jag vill ha ipad, att han vill data. Att han har cv-s, här.Jag sa, att jag behöver oxå data, jag har e-legitimation här,. Och behöver nu, när börjar plugga, men vet inte om det funkar hos Anja. Hoppas, det funkar.
Känns, att nu börjar bli sommar. Det blir solen i helgen, på måndag var oxå solig. Kollade min första leksionen, vad ska läsa, Samma avsnitt, som läser nu. Då det inte så farligt.
Imoorn det är fredag, efter jobb, det är mycket att göra. Tänkte städa hemma klar. Sen på lördag kan gå med mina sakerna dit. Måste handla oxå , innan mamma kommer.
Börjar sakna honom så mycket igen. Vill höra nånting av honom, men han kommer inte skype. Han är uppdagen, jag måste förstå, att jag är för honom" hemlig tjej". Att han kan inte chatta med mig närsomhelst. Jag vet inte , när han kommer igen till skype. Han vet, när jag är där. Men om han är inte där, vad gör jag där då. Kan inte sitta där, och vänta honom. Men kollar ju hela tiden, om han är där. Måste börja fixa mig för jobb.
Kvällen:
M smsade, att det är inte bra, att jag ska gå bo hos Anja, för att Tairiq( hennes man) inte bra. Orkar inte om de. Inte min problem, om de har själv sina problem. Vill inte mer prata om det med honom.
Sitter , lyssnar musik, öppnade skype( men tror inte att han ska logga in). J började bli sömnig, somnade, men nu  tittar på tv. Men hon är klar, att lägga sig. Klockan är bara kvart i sju. Ska ducha och tvätta håret. Idag fick paket, vill färga håret nu, men nej nej, ska vänta tills imorrn. Hoppas, det blir lite ljusare.Vill bli ljus i håret, vill vara som naturlig jag, Kommer N att gilla när jag är ljust i håret. Kanske ska ta en bild, med nya hårfärg.
Tråkigt ,att sitta här och hoppas, att kanske han ska komma in. Skype kan vara öppet. Ska kolla senare körskola hemsida, min sida, det finns tester där oxå, att träna.
Imorrn äntligen sista dag på jobbet. Min semester börjar oxå med solen, känns så.
Tänker på honom, kan inte vara utan honom. Men känner, att han kommer inte mer till skype.En vecka har gått, fyra veckor kvar. Tiden går ju snabbt. Och nu kommer jag vara uppdagen de 2 veckorna, att kanske har inte tid att tänka på honom, men tror inte. Han vill vara med sin familjen, jag måste förstå, men jag fick svar ju att han är framme. Om han kommer till skype, kommer vi inte att prata ju varandra, tror inte det. Bara skriva, kanske. Vem vet. Tiden går ju snabbt, vi kommer träffa när han är hemma igen. Men det kommer hända om 4 veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0