2.juli

Morgon:
Vaknade utan alarm, som vanligt. Ingen jogging idag, har röda dante på besök. Sov sådär inatten. Jag vilade igår lite, sen tittade ju fotbollen, Spanien vann. Jag höll tummarna för Italien.
Mina tankar snurrar hos honom,men det känns bättre, att raderade min badoo, att kan inte mer kolla honom. Han har krossat mitt hjärta, och jag kan inte ha honom mer,måste bara förstå det. Det skulle inte funka mellan oss, för att vi bor ju så långt ifrån varandra. Börjar tänka nu bara negativa sakerna om honom. Kanske sen det är lättare att släppa honom. Jag vet inte ju. Men just nu vill vara mig själv, utan att ha nån brevid. Jag klarar inte att bli kär såhär snabbt, jag vill hitta nån, men är rädd att bli igen besviken. , att bli sårad, det känns inte bra. Men livet går vidare, och det blir bättre. Här på blogg.se kan jag skriva öppet vad jag känner,skriva ut alla känslorna. Det känns lättare, att man kan skriva , vad man känner. Idag ska jobba, men vet inte om ska jobba 6 eller 8 timmar. Och imorrn, vet inte om ska jobba eller inte. Om ska vara ledig, då kan göra mina ärande. Fixa lite papper, skicka, osv. Vill inte ha med mobilen, men vill inte vara utan det heller. Kanske ska ta av ljudet. Nu ska fixa mig, sen väcka J.
Kvällen efter jobb:
Jobbade 6, 5 timma idag. imorrn kan jobba och, 8 timmar. Annars skulle varit ledig ju imorrn. Men kanske ska vara ledig på onsdag?Vet inte ännu. Men måste jobba ju mycket nu.
Idag det går sådär. Imorse tänkte att träffa honom, men missade det tvärbana, och kankse missade honom med. Vet inte ju. Om tänker på honom, kan glömma N snabbare.Och jag vill träffa nu "tvärbana" killen-mannen......Om han har inte semester. Kanske kommer inte mer att träffa honom. Jag vet inte hur såg honom, bara sådär, och tyckte att han såg bra ut. Nej, om jag skulle träffa honom nu närmaste dagarna, jag ska gå fram , och ge mitt nr. Jag vet inte det känns lite för mycket, men man kan ju prova. Jag vill komma över N snabbt, men det går inte, tänker på honom , ser hans bilen överallt, lyssnar musik, som han hade i bilen, alla minnen kommer ihåg. Det är så jobbigt just nu, men kan inte gå badoo, och kan inte träffa där just nu, men det finns många som skulle träffa mig, jag la min bilden, sen bara meddelander kom fram.Men han( N) finns där, och det kommer göra mest ont, att see honom där. Vill inte öppna min skype, jag vill att han radera mig bort  skype, men han gör inte det, jag vet inte varför. Varför han vill hålla mig kvar där, om det finns inte kanske vi mer. Måste komma bort från honom. Men hur. Jag tänker på honom, och kan inte tänka mig att träffa nån annan snabbt, att kunna glömma honom. Just nu vill att M ska flytta ut, sen kan börja ta det kanske lugnare,jag vill inte se honom här. Vill inte prata med honom. Det gör mera ont, när det är slut mellan mig och N. Han skulle ge mig lite styrka, att vara stark,men nu...Nu kom M och J hem, ska äta middag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0