31.juli

Jag har inte använd data nu 3-4 dagar. Flyttade till hus, och min data funkar inte där. Vi trivs bra där, men men.
Igår började med skolan, och första teorileksionen gick bra. Idag ska ha första körleksionen, är lite nervös, för att har inte kört nu ca 4 månaden. Men hoppas, att klarar att köra bra. Måste läsa mycket, har gjort 2 test, och båda är underkänt. Det är jobbigt, att kan inte läsa, när J är med. Då måste vara utan henne. Imorse mamma sa, att hon kan ta J till Estland, men sa att nej. Men tycker att det är bra ide. Kollade kryssningar, inte dyra nu. Måste tänka på det, för att nu kom hem, att plugga här, annars kan inte.
Tänker på N, men han är hela tiden offline nu, så tror inte att vi kommer att ha kontakt de 4 veckor.
Ska sola på balkongen nu, och läsa läsa innan ska gå till köra bilen .
Nu har läst boken ca 2 timmar, och solat i balkongen, och jag har kvar så mycket att läsa. Ska läsa hemma senare, när J sover kanske. Måste plugga ju, jag har nästa teorileksionen på torsdag, måste göra det. Jobbigt. SkA gå snart, köra bilen. Lite nervös är jag, men det går säkert bra, jag vet. Jag vet inte vad ska göra,om låta J att gå till Estladn eller inte. Jag kommer vara uppdagen nästa vecka. J vill inte åka ju. Vill inte tvinga henne heller, men bara en vecka kan hon stanna ju. Säkert att M vill inte att hon ska åka. Kommer inte att svara hans samtal sen . Jag vet inte vad göra. Jag är redan stressad där hemma, med allt. Göra det och det. Och sen måste plugga, har inte tid att ta hand om J. Hon saknar mig, när jag är inte hemma.Jag vet inte vad ska göra. Måste tänka på körkort just nu. Om J ska åka, kommer M säga nej, jag vet. Ingen ide, att låta de gå. M vet inte att jag tar körkort , ville inte säga honom ju. Men måste göra det nu, kanske. Vill inte tänka på M.
Saknar så mycket N,vill höra nån av honom, men nej, han har inte tid för mig ju.Men tiden går snabbt. Jag hoppas att han kommer hem under sista vecka, när båda har semster. Och hoppas att han kommer inte sen på lördag eller på söndag. Och jag vet inte var han ska bo, när han kommer hem. Först sa han, att han ska flytta till ex,nu, när frågade han svarade inget. Han sa att han letar efter lägenhet, och han har stora chans att få det snabbt, när han är mera poäng nu.
Ikväll ska öppna skype, för att ska prata med Kristi, att hon ville att ska kolla skor till Sabiine.Nu ska klä på mig, har ingen aning, vilka kläderna ska ha idag. Det känns solig, men samtidigt, vill inte vara så naken,när ska köra bilen ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0