3.juli

Morgon:
Vaknade med alarm, för att somnade igår med medicin. Kännde så dåligt, att gråt i sängen, sen somnade. Försökte att inte tänka på N, men kunde inte. Nu försöker tänka på min "tvärbana" kille. Idag ska ta bussen, sen byta till tvärbana i Liljeholmen, kanske hinner ta det tidigare, och kanske träffar honom, vet inte ju. Men måste komma över N ,det gör onte. Jag ser honom överallt, jag ser hans bil överallt. Det gör ont i hjärtat så mycket.
M ska jobba idag, då träffar inte honom idag, och inga mer dagarna, som att prata med honom. Imorrn hoppas att vara ledig, sen ska fixa alla papper.M frågar nu  hela tiden om lägenhet, när de ska svara . Jag sa, jag vet inte. Han är inte mer första plats nu. Det är inte säker att han ska få det lägenhet. Men hoppas. Han är säker, att han ska få. Men jag har sagt, att han ska flytta det här vecka. Fortsätter senare, när kommer hem igen.
Kvällen klockan över 22:
Idag fick jobba 8 timmar,sen hämta Jenna, sen komma hem, laga maten. När var på jobbet, gjorde igen badoo.Och bara besökare, fick ca 30 besökare.och sen meddelande. Prata med en kille, turk, han var ok, men prata inte så mycket. Sen bara kollade, att hittade inte N på badoo, men skype var online. Tänkte att han hade plockat bort sin profil. Vet inte. Nu bara öppnade skype, och skrev bara " hej", och sen han började prata med mig, jag kunde inte fatta, att han skrev , och sen ringa. Prata ca halv timme eller så. Han berätta, att han har kvar känslorna hos sin ex, han ska flytta till henne. Men när han prata med mig, sen hela tiden titta på mig, prata tit o tut. Sen att han ska komma hit. Men sist frågade, sen sa nej, han ska inte komma. Sa bara att jag ska ducha, sen ska lägga mig. Han vill ha mig, men han ska till sin ex, om han vill ha . Jag är för långt, och klockan är mycket. Ok, ska gå ducha snart.
Men jag fattar inget, att han började skriva med mig eller prata i skype. Fattar inte ännu. Nej, ska gå nu. Imorrn ska  inte jobba, men ha mycket att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0