4.juli

Onsdag idag, klockan är bara halv 9. J är på dagis, jag är ledig idag. Tänkte gå till banken, lämna små pengar, och avsluta lån med M. Men var Nordea hemsida, och har avslutat båda lån, och nu är inte M med mitt lån. Men nu betalar lite extra, när står ensamma med lån. Tog tjugofem, och hade lån tjugatre. då har lite pengar över, men ska vara lite extra försiktig med det nu. Men ska börja att spara lite varje månad, att kan betala lite av lånen. Jag måste ju betala åtta tusen för körkort, behöver ta andra lån, men vill ta utan ränta. Hoppas att klarar.På jobbet känns att det börjar komma mer jobb, kommer att jobba nu 2 veckor bara 7 timmar.För att J har simskola, börjar nästa vecka.
Tänker fortfarande på honom igen, när pratade med honom. Varför han ville prata med mig , om han har  nu sitt ex. Han berättade ,att han tänkte att han har glömmt henne, att han har inga känslorna kvar, men han har henne i hjärta kvar. Jag sa bara , att jag förstår dig, om du vill ha henne. Han sa bara , att jag är en bra tjej. Men igår känns, att han saknar mig lite. Jag vet inte , jag såg hans ögonen, hur han tittade på mig, och tänkte.Varför sa han att han vill komma till mig. Varför han fråga, om min ex är kvar här? Tycker du att du vill ha honom tillbaka i framtiden? Alla de frågorna, vad han frågade, började tänka, att han tänker på mig. Frågade honom, om han ska åka ensamma, han sa ja. Jag vet inte,vad kommer hända nu. Varför jag skrev till honom, och varför han svarade.Bara en stor VARFÖR? Vill bara gå vidare med livet, och glömma allt bakom.
Imorrn kan få M veta, om han ska till visning, eller inte. Jag hoppas, att han ska få det lägenhet. Jag berätta till N, att hoppas att han ska flytta på söndag. Han fråga, varför säger jag "hoppas". Då berätta, att ansökte till honom en lägenhet. Varför N frågar , när ska han flytta.
Ska se vad ska göra idag. Kanske ska sola lite på balkong, sen ska ut till banken, och sen shoppa nånting till mig eller till J. Hon behöver sommarhatt.
Kvällen klockan halv åtta:
Mår sådär igen. Tänker igen på honom hela tiden. Bara varför????Vill ringa till honom, men jag får inte. Öppnade skype, han är online , men vill inte börja prata först.Började sakna honom nu efter igår.Jag vet inte vad ska göra. Vill ha honom nära, vill krama honom. Kankse ska säga bara hej, som igår, men tror inte att han kommer att svara. Idag kommer han inte att prata. Måste gå ducha J, sen ska själv ducha. Tvätta håret med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0