6.juli

Morgon:
Jag sov ganska gott, tänkte inte så mycket på honom. Kände lättnad, efter att skickade det sms till honom. Hoppas att han kändes oxå bättre, att han vet att jag är inte besviken eller arg att vi ska inte åka.Jag bryr om honom, jag vet att han är nu så här några dagar, sen kommer han att bli bättre igen. Snart ska till jobbet, J vaknade. Berättade att hon ska inte sova över komisar. Hon blev lite ledsen, men sa att mammas kompis blev sjuk, att han kan inte åka med mamma. J förstod. M kommer nu att flytta. Nästa vecka kommer lägenhet att vara bara i mitt namn.Sen kommer han att flytta. Äntligen. Det känns bra, att han går. Nästa vecka ska jobba 5 dagar, och kommer att fråga jobba 7 timmar. Bara fredag kan jobba 8 timmar. Hoppas idag kan jobba 8 timmar, för att Mariola(arbetskamrat) är ledig idag. Imorrn ändrade tiden nu klockan 14. Då kommer att lämna J klockan 12 .
Efter jobb:
Nu är jag hemma, och sakanar honom så mycket. Att vi ska inte åka imorrn, gör lite ont. Ringde , när han hade rast, men han svarade inte, sen skickade meddelande, att ville bara veta om han är ok, att förstår att han vill inte prata med nån. Önkade bara trevlig helg, vi hörs. Kollade han är inne i skype, och jag hittade inte honom på badoo, tror att han har plockat bort sin profil,har tidigare oxå kollat och han finns inte där. Men det spelar ingen roll. Börjar tänka på honom igen, att inte kunna träffa honom. Vill hjälpa honom, att han kan hitta bilen, som han ville köpa, men vet inte om kan hjälpa. Ska google lite,kanske hittar nån.
Kvällen:
Kollade sidorna, att köpa bilen. Tänkte ok, han vill inte prata med mig. Skrev bara till skype"hej" och han svarade.skrev att vill hjälpa honom, att köpa bilen, att hittade sidorna. Sen han ringde. Han sa idag, att han ska köpa bilen imorrn, han hade hittat. J var här, och skojade hela tiden med mig, kollade honom. Han ville inte visa till henne, men sen de pratade. Han skrattade, jag tror att han gillar barn. Det är bra. Sen sa han, vi kan åka imorrn. Sa att vänta nu, ska kolla biljetterna. Men det fanns för 500 krona, han sa nej. Jag sa, att kan betala, men han sa nästa gång. Sen han slutade, men han sa "vi hörs". Sen kollade nästa lördag, fanns för 40 krona för en hytt.  Skrev till skype, men han svarade inte. Han är online, men pratar inte just nu. Ska logga ut. Efter det att fick prata med honom, mår bättre. Jag trodde inte att han kommer att svara , eller ringa till mig. Vet inte när ska träffa honom. Men sa att saknar honom, att om han vill kan komma hit. han sa inget.
Imorrn kan lämna J, till Anja, de ska till stranden kanske.Ska kolla om det kommer nåt på tv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0