7.juli

Morgon:
Lyssnar Spotify, och mår bara bra. Snart ska lämna J till Anja, sen ska dra till tyresö till salongen. De ska till stranden, kanske. Packar hennes väska klar.
Idag han ska köpa bilen, hoppas jag. Han sa, att klockan 11 ska gå. Tänkte önska honom" god luck".Ah hur jag saknar honom , vill träffa honom,vill att han ska komma hit ikväll, men tror inte.Ska till salongen, sen ska till Anja,hon vill grilla. Hon frågade att J kan sova över, om jag vill träffa honom, men sa att det behövs inte. Kanske nästa vecka vi kan åka, det var ju bara 40 krona för en hytt. Det är nästan ingenting. Jag vet  inte om han vill åka ju.
Ska klä på mig nu, sen ska ducha, sen ska gå.
Kvällen klockan över 10.:
Idag var i salongen, det gick bra. Sen tänkte ringa till honom,men han svarade inte. Ok, han är uppdagen, efter 10 min kanske han ringde.Han frågade om jag var hemma, jag sa nej. Han var hemma hos mig med sin ny bilen. Jag visste inte, att han skulle komma hit. Han blev besviken, jag med, sen han åkte hem till Märsta. Jag åkte till Anja, grillade där lite, sen kom hem ca klockan 9. Öppnade skype, skrev att jag är hemma, om han vill prata. Han ringde direkt, men J skulle sova, då sa om det är ok, att kommer om 15 min. Nu pratade ca en timme. Han frågade, vad jag gjorde i salongen, att visa, då visade . Han sa ok. det är fint. Pratade som vanligt. Han vill inte åka nästa helg med båten, känns att kommer inte att träffa honom då, om 2 veckor han ska åka. Han sa att vi kan träffas i september, om jag vill,efter hans semester. Måste jag vänta honom så länge. Berättade att ska till frisören imorrn. Han sa ok. Sa, att jag kan komma till honom efter det. Men han sa, nej. Jag förtår, han vhar ingen plats, han tänker att ha sex med mig. jag vill inte ha bara det. Han sa, att han ville träffa mig idag, men jag var inte hemma. Jag hade redan planerat det salongen. Jag var ledsen, att fick inte träffa honom, Sen det var allt vad vi pratade. Sa bara "vi hörs". Det betyder att vi hörs. När han är arg, då brukar han inte säga, bara hejdå. Och det brukar vara nu ofta, att vi hörs i skype. Jag vet inte när ska träffa honom, jag vill att M ska flytta redan på måndag. Han är ledig då. Jag vill att han ska komma hit. Men han vill inte komma för att min ex är här. Och jag förstår. Nu måste diska, det dumma M har inte diskat. Orkar inte mer, att göra allt hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0