21.juni

J är redan hemma, snart ska åka. Imorse hämtade mamma , nu har tiden över. J mår bra, men kommer bli ledsen, i hamnen säkert.
Jag saknar honom,men får inte störa honom. Tänkte skicka sms, men vet inte om han svarar.Bättre att hålla borta från honom,han måste vara sig själv. Kanske han mår bättre , kanske inte. Han mår dåligt, att han kan inte träffa mig, för att han har ingen plats att vara. Men kan inte vara utan honom. Kanske senare, när kommer hem, ska skicka sms honom. Vet inte, men kommer inte att vänta att han ska ringa till mig direkt. Men bara säga, att allt kommer att ordna sig med hans bostad, visa att jag bryr om honom. Vet inte vad ska göra. Vill ju träffa, eller bara prata med honom. Saknar honom så mycket.
Ska skriva senare, när är hemma ensamma.
Nu är ensamma hemma. För ca 2 timmar sen skickade sms till honom. Skrev- lämnad dottern till båten. Att det går bra med honom att hitta bostad, tänk positivt, stressa inte, ring mig när du börjar bli må bättre, kram.
Han har inte svarat, och kommer inte göra redan ikväll. Nu när han har läst mitt sms, han försår, att jag bryr om honom,han kan ringa , när han mår bra igen. Men det kan ta tid, men kommer det ta tid som förra gången, ca en vecka,eller länge. Han behöver lägenhet, och det är svårt att hitta för honom. Men försöker hjälpa så gott jag bara kan. Tänkte lämna en meddelande i FB, att kanske nån känner nån, som vill hyra ut lägenhet. Man kan prova ju.
Han kommer inte att hitta första hand direkt. Fyfann hur jag saknar honom. Jag vill ringa honom,men jag får inte störa honom.nej.Det är jobbigt för mig, ja, jag kan ringa, men han kommer inte ju att svara.
Ska gå och ducha mig, och raka hår lite. Sen ska titta på tv, kanske ska titta på fotboll, vet inte, ska ha lite hemmamys, men ensamma.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0