22.juni

Fredag idag, midsommarafton, och jag ska jobba idag. Nu var hemma för J 3 dagar, nu måste jobba. Och det kan hända, att kommer jobba 8 dagar i sträck.
J inte hemma, tänker på henne, hur hon mår. Snart är hon i Estland, och hoppas att hon mår bra. Mamma ska fixa sin skype, då kan prata med henne där.
Idag kommer soligt vädert, men sen blir det regnig några dagarna, men det spelar ingen roll, för att jag jobbar. Och det känns bra, att behöver inte stressa för J , efter jobb. Men jag är ledig, jag kan träffa HONOM,men han mår inte bra. Ingen svar från honom, saknar honom, igår ville ringa, men jag ringde inte. Bara väntar att han ska ge signal, att han mår bra. Ingen aning ,hur det kommer bli mellan oss. Jag bara hoppas, att snart han ska ringa. Kan inte vara utan honom. Det gör ont i hjärtat. Men det är ju livet.
Ska börja fixa mig för jobb. Snart ska ta tåg.
Nu är hemma, och mår sådär. När var på vägen, han skicka viber meddelande, fråga hur mår jag, han svarade, att han mår bra.Sen skrev att saknar honom, han sa bara "tack". Ok, sen kom hem, ringde, men han svarde inte. Nu öppnade skype, han skrev igen hur mår jag, men kollade nu att det var redan 2-3 timmar sen. Men ringde, och han svarade inte. Nej, han kan ringa, om han vill. Men trodde inte att han skicka nån meddelande. Men nu vet att han mår bättre. Men varför han svarar inte, han är uppdagen. Väntar om mamma ska komma, då kan prata med Jenna. Saknar henne oxå ju. Jag vet inte när de ska vara hem. Jag vet inte, kanske han jobbar ju.Nej, bättre, att lämna mobilen i fred. Laggar sallad för imorrn. Det finns ingen mat imorrn på jobbet. Bättre att göra nåt annat. Ok, ska fixa sallad, sen kan diska, sen ska ta mina körkortsböckerna, ska börja läsa de. Har precis pratat med honom, ca en timme. Och jag är så dumm. Vi prata om oss, att sakna så där och så här. Sen han sa att han kan komma till mig. Sen började prata om min ex, han är inte hemma, men han kan komma hem. och sen han ändrade sig direkt. Nej, han kan inte komma hit. Att jag tänker på min ex, så mycket, Jag sa, att jag gör inte det. Men han bara , nej. Det går inte. Sen försökte förklara, men han lyssnade inte på riktigt. Sen bara hejda. Sa , att vi kan prata senare, han sa ok. Men nu tror jag inte, att han vill prata med mig. Jag sa, att jag vill bara honom, inte honom, Jag ville så mycket att träffa honom, och nu det var allt mitt fel. Ringde, men han svarade inte. Varför han gör så här?. Jag vill bara gråta. Han svarar inte, jag visste. Han sa, att han ska lagga maten. Jag vet inte vad ska göra?. Jag är kär i honom, och nu det hände så med oss. Han vill inte prata med mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0