25 juni ( kväll)

Nu är det kvällen, och kom hem för halv timmar sen. Väntade att passkö, ca 4 timmar, blev så trött , att vänta, men nu har jag ansökt.Om en vecka ska få det i handen. Glad är jag.
Nu när kom hem, hela dagen har tänkt på honom, och jag bestämde mig, att radera mitt konto hos badoo. Jag finns inte där mer, skrev till honom där , men vet inte om han kan läsa det. Jag bara känner så, att jag har hittat HONOM, jag vill inte ha nån annan. Jag vill ringa honom, prata med honom,men ska ringa lite senare.Han ska sluta klockan 7 tiden. Tänkte ringa klockan 8 , kanske. Men måste vara beredd, att han svarar inte, när ringer. M är inte hemma, men han kan komma oxå. Han sa, att han ska slänga soffa, men har inte gjort det. Jag vill just nu bara vara med honom, kramas ,pussas, bara N är allt just nu, jag är kär i honom, och vill inte släppa honom. Jag vill gråta, att jag har hittat honom. Det känns ,att vi har hittat varandra. Jag vet inte hur han känner. Han kommer kolla sanrt badoo, nu var han inte in., när raderade mitt konto. Jag saknar honom så mycket just nu. Jag måste gråta ut mig av lycka, jag är lycklig,men räcker det för honom.
Jag fick vaxning tid. på lördag det 7 juli, då har jag båda dagarna uppdagna. Jag vill prata med M , nu när han tänker att flytta. Måste diska, M har inte gjort inget här,men snart det är bara jag och jenna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0