26.juni

Klockan är 6 på morgonen, och det började regna igen. Vilken sommar vi har?. Hoppas det bli varmare snart. Jag vill gå till stranden, jag vill simma med honom på kvällen. En månad kvar till semestern, sen börjar plugga plugga, köra köra.
Ska till jobbet  snart. Bara ny personal som ska jobba idag. Tråkigt ju.
Ringde igår honom, sen skickade meddelande, men han svrade inte. Men tolkar det, att han var uppdagen, eller mår inte just bra ,och ville inte prata med mig. Men ringde inte 3 eller 4 gånger. Det räckte en gång, vill inte störa honom. Han kan meddela eller ringa, om han är ok. Tänker hålla mig borta några dagarna,. Låt honom vara. Nu vet han att jag finns inte mer på badoo. Jag raderade för honom. jag hittade honom där, och vill inte träffa andra.
Igår ville prata  med M om flytt, men han kom så sent hem. Nu kommer han att jobba , ingen tid att prata. Söndag börjar juli månad. Jag täänkte att han kan flytta nästa vecka. Han har inte börjat att packa , vet inte hur han menar. Börjar snart själv att packa hans grejerna. Vill inte ha hans skärp här. Det känns bra, att han ska gå. men just nu känns att han tänker inte alls att flytta. Tänkte ansöka bostadsbidrag, men funkade inte med data, vet inte vad är fel. Ibland det funkar inte, ibland funkar.
Känner att röda danten är på vägen, det väntar jag , att det ska vara över.
Nu är jag hemma, och jag har gråtit, jag är så ledsen. Jag ringde ju klockan halv fyra,,när han har rast. Prata lite, han sa att han fick mera poäng för lägenhet, nu kommer han hitta snabbt lägenhet. Och sen sa, att han kan ringa mig närsomhelst. Han sa ok. Sen berätta han att hans ex är tillbaka, att han träffade henne igår. Jag frågade , vad kommer hända nu, han sa han vet inte. Han har sagt tidigare, att han saknar sin ex, oxå att hans ex vill tillbaka honom.Nu vet jag inte vad ska göra. Frågade inte mer, ville inte fråga så mycket. Han berättade tidigare, att hans ex vill komma tillbaka. Nu är hon här, och jag är rädd, att han ska till henne tillbaka. Jag vet inte. Nu är jag avundsjuk för de. Han ska sluta snart. Jag vill inte ringa honom, men kommer att skicka meddelande. Berätta om mina känslorna, lämnade badoo för att hittade honom, jag sa idag honom oxå det. Jag kommer inte må bra, om han beslutar att gå till henne. Jag vill bara gråta nu, men det är så jobbigt.
Jag har ansökt bostadbidrag nu, men måste skicka in massor av papper. Och det betyder att M måste skriva ut härifrån, annars få jag ingen bidrag.
Klockan är snart 9 på kvällen, och mår jätte dåligt. Jag skickade meddelande, att han är i mitt hjärta, att lämnade badoo, för att hittade honom, vill att det ska bli vi två. Ta hand om dig, saknar dig. kram.Ok jag väntade inte att han ska ringa eller smsa, eller nåt så. Men nu när sitter vid data, kollar skype, han kommer in, sen logga ut. Och jag ringde viber, men han svarade inte. Nu skrev i skype, att jag mår inte ok, att han vet varför.Men nu han logga ut igen. Jag gråter, jag vet inte vad ska göra. Vill inte vill inte vara utan honom, men nu har skrivit igen vad jag känner med honom. Jag måste släppa honom nu, han vet att jag är galen .Han vet. Men kan inte, kommer att inte sova hela natten, bara tänka på honom, Nu är han igen inne, men han kommer inte att prata med mig, eller skriva där. Jag vet. Jag måste lämna honom, att vara i fred, jag skrev ju att det är han som bestämmer, om han vill ha sitt ex, eller mig.  Nej, det räcker nu att skriva . Det känns för mycket just nu. Ska jobba imorrn, men hur kommer att jobba , vet inte ju.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0