29.juni

Jennica är hemma, snart ska min mamma åka tillbaka. De leker just nu. Allt har gått bra med de. Saknade ju J så mycket, och hon med.
Mår lite dåligt, försöker inte tänka på honom, men kollar skype hela tiden. Igår kunde vara utan att ringa honom, vet inte om klarar idag. men jag kommer ju kolla skype, om han är online då är han online badoo, där ser om han är hemma ju. Jag tänker på honom, saknar honom,men jag bara får inte ringa eller skicka nån meddelande. Stänger av mobilen, och lämnar hemma igen, när ska gå lämna mamma till hamnen. Kommer jag klara det., jag vill inte vara utan honom. Men det är så jobbigt just nu. Jag anmälde till M en till lägenhet , han har det högsta pöäng,, och inflyttning står i juli. Men det kostar över fem tusen krona.Han kommer säkert att tacka nej, jag vet, det är för dyr för honom. Tänker just nu bara, att om en vecka han är borta.
Men om N tar ingen kontakt inom en vecka, tänkte kontakta honom själv. Men säkert att han kommer inte svara på telefonen. Eller svara på meddelande. Men om han vill inte ha ingen kontakt , han kan väl radera mig i skype, men han har inte gjort det.Eller har han raderat mitt nr. Vet inte, det är så himla jobbigt just nu, att vara utan honom. Bara hoppas, att han ska skicka meddelande snart....
När skulle gå och lämna mamma till hamnen., bara ringde till honom, och han svarade. Han frågade hur jag mådde. jag sa att det kan vara bättre. Han sa att han ska gå till sitt ex, att han har ingen bostad. Jag sa ok, sen sa att det betyder att vi kommer inte mer träffas. han sa först han ska få se, sen vi ska få sen. Sen sa han att han svarar inte för att han är hos henne. Att han är inte arg på mig eller hatar mig. Sen sa bara att nästa vecka mitt ex ska flytta, han sa ok. Det var allt. sa att hoppas vi hörs. Men det känns att han är nu med henne. Jag var helt säkert, att han väljer henne,han sa att han är snäll mot honom. Han valde henne, för att hon är närmare än jag, och jag måste lämna honom nu ifred. Men han sa inte direkt, att ring inte mig eller skicka meddelande. Eller sagt, att nej vi ska inte träffa. Men det är över med oss, jag vet inte men det känns så. Men jag är galen i honom nu, och han vet att jag har känslorna. jag är tillbaka i badoo. Jag vill inte vara ensamma, jag vill ha nån,berätta till min mamma oxå att vi är skilda nu med M. Hon sa ingen, blev orolig bara, men sa att vi kommer att klara oss. Jag bara hoppas, att han ska inte hitta mig där. Men varför är han kvar där då. Jag kan kolla honom, bara när han är inloggad, och det kan kolla bara när han har skype öppet, sen hittar honom på badoo. Det blir jobbigt just nu, för att jag har känslorna, men han....Jag vet inte. Ska börja äta nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0