30.juni

Lördag igen och det är regning ute. Snart ska börja tvätta, har en stor stor berg med smutstvätten.
Igår kollade badoo i mobilen , och hittade honom. Han var offline.Ok. Sen tänkte, att plocka bort min bilden, det var kanske ca klockan före 10. På natten kollade badoo, och han hade kollat min profil klockan 10.38. Då han såg inte att det var jag. Men det stod 35 år, Tumba, och lite mer om mig. Men nu vet att han är kvar i badoo, och kollar tjejerna , som har besökt hans profilen. Men varför? Såg oxå, att han var hemma hos kompis. Nu är han kvar i min sida, och kan kolla, var han är , hemma eller ute. Jag tänker på honom, kan inte släppa honom. Men han har nu ju sitt  ex, han tänker inte på mig. Nu måste bara lämna i fred honom, men det kommer att vara tufft. Jag tror inte att klarar att tänka , att jag är redo, att träffa nån annan, när tänker på honom. Nej, jag kan inte. Först måste kunna lämna honom bakom, sen kan gå vidare. Men samtidigt, kan inte la upp mina bilderna, då ser han direkt, att jag är tillbaka. Börjar tänka på det andra kille, som träffar på tvärbana. Kanske ska försöka med honom, att träffa....
Idag var jobbigt dag. Men nu det dagen är över. Har vilat idag, tvättat mycket, städat, nu efter maten var ute med J . Det var skönt att vara ute med fint vädret. Har inte alls att pratat med M idag. När han vaknade, vilade jag. Men hörde att han pratade med Shaid nån om nästa helg, att åka båten. Men de pratade ju urdu.
Tänker på honom, kollar honom hela tiden badoo, han är online, nästan hela tiden, men det står 47 km, och i data det står Valsta, hos kompis. Jag har haft idag några gångerna min bild, men raderar det snabbt, att han känner inte mig, Hoppas , att han har inte sett mig där nu. Jag vill ju träffa nån, när nu det är slut mellan oss, men klarar inte, tänker på honom hela tiden. Jag är inte redo , att träffa andra på badoo. Men det är jobbigt samtidigt, om jag ser honom nu där. Försöker vara aktiv på happy pancake. Det känns lite mer seriös. Imorrn är M ledig. De ska göra nåt med J, då kan jag vara ensamma.Ringde till Anja idag, att kanske behöver nästa vecka hjälp, att lämna J några timmar, hon sa det är ok . Jag hade gråt i halsen, när pratade , hon förstod direkt, Jag sa att M ska flytta nästa vecka, hoppas jag. Men berättade ingen om N, att han är tillbaka hos sitt ex.
Nu måste bara släppa N, att kan klara mig själv och J. J är snäll mot mig, hon ser att jag mår inte bra, hon kramar mig så mycket. Jag är ledsen hela tiden, vill bara gråta, saknar honom så himla mycket.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0