07.mars

Onsdag idag. Lämnade J redan klockan 8 till dagis. Kom hem, ducha mig, tvätta hår, sen tona mina fina hår. Det blev lite för mörkt, men det är bara toning, då kommer det inte stanna så länge. Tycker att toning passar bättre, än färgning. Ska fortsätta med toning. Nästa gång ska ta lite ljusare färg bara. Nu har jag pluggat engelska 1,5 timma. Tittat lite grammatik, och läst lite texterna. Ska kolla ord senare. Imorrn är det speaking and writing. Min grammatik är inte bra. Men sista uppgift hade jag skrivit bättre, än de andra, så känns att jag är förbättras lite. Hoppas bara att klarar min kurs, annars kan inte ansöka skola på hösten.
Sitter nu vid data, har målat mina naglara, snart ska äta lunch, sen ska till skola. Har mathe, det är bara repetition. Det är bättre att vara där. Måste klara det provet med, men det är inte så viktigt. För att jag har betyg redan mathe c.
Som skrev igår, att mådde bättre ,men men. När skulla lägga mig, kom alla känslorna, kunde inte låta bli. Tog min mobilen och skickade sms till M. Skrev bara "i miss you..." Jag visste att han ska inte svara, eller ringa. Men ville visa till honom om mina känslorna. Vi kommer inte att prata om det idag. Han bryr inte om det. Jag kan inte göra inget, att han skulle forändras. Undrar bara på riktigt, om han är kommit över mig. Han kanske bara håller sig tillbaka. Om han träffar nån, kommer han att berätta det till mig. Han bor kvar ju här. Jag vill ha tillbaka honom bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0