17.mars

Igen en vecka är gått. Och nu börjar livet som vanligt.
Ska börja jobba på måndag, och kommer att jobba hela vecka, bara på lördag på söndag ledig. Och nu kan jobba bara 6 timmar. För att nästa månad kommer M jobba på dagarna, då kommer han att hämta J. Men nu är 2 veckor, när jag måste hämta J. Inte roligt, att ändra dagistiderna om 2 veckor igen. Det betyder ca 200 kr mindre, med det gör inget, då betalar M mina räkningar. Nej, det kan jag göra själv. Men nu i mars har jag ingen pengar, att betala räckningar, bara betalar Sl kort, J dagis , och sen a-kassa, ingen mer.
Känns konstigt att börja jobba igen. Men det blir bättre, att få börja tjäna pengar igen. I torsdags körde sista leksionen, och det gick så bra. Körde i motorväg, i landsväg, i Södertälje. Inte alls bra, att måste lämna min utbildning bara så här. Men kommer att ta mitt körkort, nu när jag har semester.
Har ansökt till högskolorna, men är inte så positiv. För att det är så många som söker ju. Och jag måste vara i samma grupp med svenskaran. Tycker det här är jobbigare. Tidigare var olika grupper. Men jag måste ju göra nånting. Och M planerar oxå att börja plugga , han är så trött att jobba med taxi.
Jag hade böckerna i blocket, och har såld bara engelska. och nästan alla vill ha bara den boken. En tjej var som ville köpa mathe, men nu hon vill inte köpa. Nu hittade mer böckerna att sälja, kanske kan sälja några till. Och jag har ju Tradera. Har fått redan 2 bud. Jag behöver fickpengar.Jag har ingen ingen. Jag är så fattig....Jag hoppas att M ska ge mig pengar att kan betala räckningar. Imorrn är han ledig, på måndag med. På måndag ska D åka hem. Jag bara väntar , när börjar M börjar jobba på dagarne. Då kommer vi leva som riktig familjen. Kanske sen vi kan hitta vägen tiilbaka. Kanske inte , vet inte.
Måste ta J ut snart. Hon vaknade redan klockan 7 , när M sov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0