26.mars

Våren är här, men ingen kärlek....
Nu var dey bara jobb, nu kommer att stanna hemma med J 2 dagar. För att J gjorde illa i lördags. Hon hoppade sandlåda, att slog sin fotled att det blev svullen. Igår var i akuten, de gjorde röntgen. En liten spricka, men inte farligt. Så att hon hoppar bara med en ben. Men idag hon försökte att gå lite.
Prata med M igår, och han sa att han ska åka till Pakistan  maj, och komma tillbaka i juli. Och han ska ta med J. Det betyder mycket jobb för mig. Och tänkte fortsätta med leksionerna,när de är borta. Har bokat i juni 2 dagar i veckan. Hoppas att de räcket, sen kan ju börja få se, om redan i augusti kan ta körkort, när har semester. Jag vill ha körkort, snälla Gud hjälp mig....
Har såld nästan alla studentböckerna, och förra vecka fick in Tradera ca 150 krona, inte illa. Men det händer inte ofta ju. Nu hittade mer kläderna, som ska säljas. Om inte säljer, bättre att bara slänga. Det snurrar mycket i huvudet just nu om M, igen. JAG VILL JAG VILL, men kan inte . Saknar honom ju, men han ser inte mig. Om han ska vara i Pakistan , kanske han kommer att ändra sig, om han ser Pinkys barnen. Men jag tror inte.
Nu väntar bara mina betyg, sen kan skicka in alla paper, har redan ansökt till 4 skola. Hoppas hoppas.
M är hos Shaid, tror inte att han ska komma just nu. Ska kolla nån filmen, och mysa själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0