27.mars

Nu är en sak säker. Igår skrev jag att M ska åka med J till Pakistan. Blev glad och ledsen samtidigt. Och nu han sa idag, att han ska åka ensamma. För att det är varmt där, att det är inte tryggt för J att vara där. Så han planera åka i slut av aprill, och stanna en månad. Jag måste jobba  mycket och ta hand om J. Jag förstår att han vill inte ta henne med sig, men men. Han ändrar så snabbt. J har inte fått pass tillbaka. Och vill inte fråga själv, då tar det extra tid, att få svensk medborgarskap. Och jag, som hade bokat nya leksionerna i juni. Men kommer inte avboka de, för att nu kan han hjälpa mig att hämta henne. Jag prata inte med honom, att tar körkort. Och han kommer att sälja bilen, att bilen måste göra service, och måste byta motor ut. Det är dyr. Men det spelar ingen roll, om han säljer bilen. Han kör inte ju bilen. Jag vill bara betala mina lån, och plugga och sen jobba. Han ska ringa snart, att jag ska boka flyg till honom.
Jag ska få semester i augusti, yes. Och de ska inte godkänna semester i juli. Som förra året, när nästan alla hade semester i juli. Jag försöker hitta mer utbildningar nu, om jag inte kommer in, har jag andra utbildningar. Tänkte ansöka turismvetenskap.
J är lite bättre, försöker att gå, men inte så bra. Imorrn stanna hemma. Hoppas hon ska bli bättre imorrn. Måste ringa oxå till Nils, om kan jobba på torsdag, fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0