29.mars

Torsdag idag, och stanna hemma med J. Hon mår bättre, kan gå lite. På måndag ska hon gå till dagis, och jag ska jobba nästa vecka. Har anmält tillfällig föraldrapenning, hoppas att få nästa vecka pengar. Då kan betala en sista räckning.
Igår skickade M-s pengar till Sweetie, hon ska boka biljetter honom till Pakistan. Han ska åka 24 aprill och kommer 29 maj. Så kommer att vara utan honom hela en månad. Jag klarar det , jag vet. Det kommer att vara tufft, men det är inte första gången.
Jag måste börja planera. Att klara min ekonomi. Kommer inte få så mycket inkomst. Men jag skulle få inkomst de dagarna, som har inte fått jobba. Sen klarar jag, annars, måste fråga M igen lite. Vill inte fråga honom. Och hoppas att nästa månad kan jobba mer.Inte att vara ledig 2 dagar plus helg.
Prata med S en dag, och hon vill att vi ska åka till London. Och kanske ska åka i augusti. Just nu vill ta leksionerna i juni, och när jag har semester kan köra upp. Och kanske ska få körkort. Vill ha vill ha....
Lade igår mera kläderna till Tradera, och tycker det går bra där. Men väntar ca 5 betalningar, som har inte betalat till mig. Förstår inte varför. Ska gå handla lite, lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0