12.maj

Klockan är över 8, och ska åka till Skärholmen, att växla mammas pengar. Sov klockan 1 i natten, men inte så bra.
Igår prata med R. Det känndes inte riktigt med honom, och jag hade rätt. Det är inte han på bilderna.....Vi bara pratade, pratade, och sen han började att öppna sig. Han såg att jag hade intresserad av honom. Och sen han bara sa, att han ska visa hur han ser ut. Han var ok, men han är inte för mig. Han är FB oxå. Jag blev besviken IGEN. Jag trodde på den killen på bilden, nästan blev kär i honom , och nu. Men det var bra att han erkände redan nu. Jag visste att han är inte som han säger. Jag kan ha kontakt med honom, kanske. Vet inte, men ska säga att ingen förhållande. Bara kompisar. Känns lite för tungt, men det går över.
Nästa vecka ska N komma till Stockholm, tror inte att han ska kontakta mig. Jag ska inte vänta nu honom. En dag kommer jag att hitta nån riktigt. Och tror att jag ska göra min svåraste beslut, att släppa M på riktigt. Det finns killar som vill träffa mig. Jag är inte ensamma.
Ska börja klä på mig, och fixa. Ska köpa oxå present till Laura. J ska hennes kalas imorrn.

Senare på kvällen.
Lyssnar på radio på data. J sover. Prata med M ikväll oxå.mest prata ju J. Men försökte oxå visa min ansikte. Nu är det kört allr mellan oss. Det är över. Det finns ute killar , som vill träffa mig, och tänker börja göra det , nu på riktigt. Prata med några killarna här på badoo. Och kollar redan utanför Sverige oxå. Jag ska få lite tid, nu när M kommer tillbaks. Då kan träffa redan nån, hoppas jag. Nu tror inte mer på N, han skriver inte tillbaks. Han är glömt mig. Skrev igen till honom, men han svarar inte. Måste sluta att prata med honom.
Ska sova snart. Imorrn J ska till kalas, då kan fixa hemma lite. måste städa hemma igen. Idag byte ut knappar i köksskåp.Det är fint nu. Måste börja tänka nu mer på oss-jag och J, inte mer på M. Han är ute i mitt liv. Hatar den dagen, när träffade honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0