5.maj

Lördag idag, hemma , ledig. Men ska börja städa idag. Hela vecka har nu jobbat.
Igår var det ganska många, som hade inte glömt mig, men han glömde mig... Men det gör ingen, vi känner inte ju varandra. Kommer vi träffas, det spelar inte så stor roll. Måste vara redo, att vi kommer inte att träffas. Han ska komma ju med annan tjej. Måste jag tänka, att det har inget än vänskap. Men förstår inte varför han vill träffa mig, om han har nån annan med sig. Ska hålla nu borta från honom. Eller ska försöka göra det. Men jag är helt säker att kommer prata med honom. Kolla badoo, det finns killar som kollar min profil, en kille från France hade kollat mig igen.
Nu är jag 35, känner inte alls att är så gammal. Känner mig pigg, ibland glad. Jag har börjat att ändra sig lite nu. T.ex, morgonjogga, och det känns skönt, att springa på morgonen. Och nu har börjat att ta hand om mig. Jag börjar att sminka mig. Kollade runt , vad ska beställa när får mamma pengar, kan beställa smink, och mineral. Det måste passa bättre till mig.
Och jag måste släppa honom, jag tror att jag ska ge till honom skilmässa, när han ska komma hem , är vi skilja....
Mamma vill ta Jenna redan i juni 2 veckor till Estland, och tycket att det passar bra till oss. Kan vara utan henne lite. Kanske ska ta en minisemester på helgen då. Vem vet.
OK, ska börja städa lite här, sen ska gå ut med J lite, känns att vädret är fint idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0