6.maj

Klockan är snart halv nio, och vi är vakna. J vaknade redan klockan 6, hon bara kan inte sova länge. Jag vill sova, men kan inte när hon kommer till sängen.
Idag kommer oxå fint vädret. Tänkte börja tvätta fönster, kan tvätta bara 2 , för att andra sidan fönster är plastat. Jag vill öppna balkongdörren, men det är låst. Vet inte när de är klara där ute , att måla.
Igår var och handlade med J lite sakerna. Köpte oxå ny toasitsen, andra var bara så äcklig. Samt köpte knoppar till köksskåpdörrarna. De passar, men köpte bara en 6 pack. Ska köpa nästa vecka mer. Kommer vara fint hemma sen. Jag börjar ta det lite i taget, att ändra hemma . Om M är borta, kanske ska börja måla här hemme med. Jag kan inte ju måla om han är hemma.
Jag måste ta det svårt beslut, och släppa honom. Jag har börjat bli säkrare, att gå vidare med mitt liv utan honom. Om jag tänker , då det är inte så mycket hjälp av honom. Han tänker ganska mycket bara på själv, alla semester är j med mig. Men nu det är slut. Jag kan inte jobba på helger, han bara måste jobba. Jag har mått bättre, jag har mått dåligt, men nu har börjat förstå, att jag behöver inte honom mer. Jag har ingen aning vad han känner, ,men tror att han känner inget. Jag har andra , som vill träffa mig, och nu tänker jag börja dejta.
Idag har jag tvättstuga klockan 2 , inte klockan 10 som tänkte. Snart ska börja fixa hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0