16.aprill

Jag kunde inte alls att sova hela natten, somnade och då började gråta. Allt känns just nu så hopplöst...jag är inget för killar, ingen som ser mig, ingen som vill mig. Jag vill bara gråta hela tiden, jag är rädd att träffa någon ny, jag klarar inte mer att träffa någon, jag blir alltid lämnad, jag blir alltid få känslorna med fel killar. Jag klarar inte mer att dejta någon på nätet, det är fel ställe för mig. Jag vet inte hur mycket jag orkar nu. Jag ansökte igår till högskola, mest till Kalmar,.,där kan komma in till en utbildning och kanske börja nytt liv , men hur ? Om kommer inte blir allt ett helvete att börja skälv nytt liv. Kanske en dag ska åka dit och sen bestämmer under sommaren. 
Snart ska till läkare ska ta ett prov , sen kommer hem och färgat mitt hår. Jag blir galen här snart att sitta hemma utan jobb. 
Jag har färgat mitt hår idag och blev så nöjd. 
Var imorse hos läkare, tog provet. Varit hemma hela dagen, tvättat och tänkt på honom så mycket. Varför blev det så att han ville inte ge chans. Det gör så ont just nu. Började prata lite mer med denna Linköping killen, nu har en liten chans att få träffa honom. Lite osäker om han är också ute bara sex, vet inte. Han ska också jobba i helgen, annars skulle träffat honom. Och imorse fick tre meddelande, jobbar nu tre dagar. Det är bättre än inget, hoppas jobba nästa vecks också minst tre dagar. Rädd att få inte nästa månad tillräckligt pengar och måste låna mer som hade räknat. 
Vet inte hur blir med jobbet nu. På måndag ska till intervju. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0