24.aprill

Jag sov dåligt, jag visste det att kommer inte sova bra. Kl 1 tiden kollade såklart mobilen och han hade skickat meddelande kl12 tiden. Jag trodde inte att han skickar men nu vet jag att han är intresseras av mig. Jag kommer inte själv att skriva nu kan han göra det. 
Snart ska iväg till hotellet, jag vet inte hur blir det. Nu måste vara stark om jag får jobbet. Jag ä rädd att de erbjuder bara extra då kommer ju tacka "nej" direkt. Men kommer inte bli besviken om jag inte få jobbet. Livet går vidare. Nästa helg blir ingen tjejmiddag, min kompis inställde för att hon mår inte bra.  Jag träffade henne i måndags och hon berättade nånting som trodde inte vad hon går genom, hur jobbigt situationen hon är just nu. 
Jag skrev till Kalmar killen igen , han svarade och önskade lycka till och håller tummarna för mig. Det snurrar så mycket just nu i mitt huvudet. Hur blir det nästa månad..
Jag beställde en liten present till mig själv o såg att min postort är fel, idag måste ringa nu och hoppas att får det skickat till rätt adress. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0