25.aprill

Kunde inte sova heller i natten. Jag måste glömma även honom nu, det känns för mycket om kommer börja ta honom allvar. Han skriver själv om han vill träffa mig. Jag vill inte mer vara det som skriver till någon. Nu kan killar komma efter mig, jag går inte mer efter de. 
Allt känns så hopplöst just nu. Jag vet inte vad ska göra med mitt liv. 10 år har gått och känner nu att är redo att ta ett steg vidare och börja nytt liv. Just nu vill packa allt och bara försvinna. Jag trivs inte bra här , känner jag. Jag ä inte lycklig här. Om man kan nu veta om jobbet då blir det lättare att planera. Jag tänkte åka till Kalmar nu snart men kan inte planera den vecka som tänkte först.  Det är så jobbigt just nu, vet inte hur klarar nästa månad. I juni får skattepengar och kommer betala mina räkningar med det. Nästa månad få bara ca femtusen och det betalar sms-lånen. 
Snart ska J till Maries kalas och kommer vara själv ca tre timmar. Jag vill gråta igen, jag mår så himla dåligt just nu igen. När man loggar in och kollar på FB, kollade en gammal vän just nu på FB och såg han är i förhållande direkt efter det när han hade blockat mig. Han berättade mig sist om henne och jag ville inte störa mer honom. Men han bara blockade mig, det förstod inte jag varför han gjorde så. När man kollar runt på FB, ser så många som hittat sin kärlek och är lyckliga och jag sitter här och är ensamma. Varför får inte jag hitta någon, varför måste det vara jag som är hela tiden ledsen. Jag saknar någon just nu så mycket. Jag gråter... och gråter...och gråter...Mer och mer börjar jag tänka på det och att flytta härifrån och börja nytt liv där som ingen känner mig. Jag vill inte mer att bo här, jag trivs inte bra här. Men har dotter, måste tänka på henne också. Vi är bara två. Tror att jag ska åka till Kalmar nu och kollar runt lite där. Om jag få nu den känslan. Jag vet inte bara när ska åka dit. Men om jag åker dit då kommer jag säkert att vilja träffa denna killen som har kontakt på FB, men är helt säker att han kommer inte vilja träffa mig. Jag vet inte.
Jag skriver idag hela tiden här. Idag har jag bokat min resa till Kalmar. Jag fick mycket feedback från andra som kommenterade min inlägg på FB. Där fick jag mer självförtroende att börja nytt liv där. Nu skickade meddelande även till den Kalmar killen. Vet inte vad kommer han svara. Jag skrev såhär- skulle du vara överraskad om en dag kommer jag stå bakom din dör... Jag tror inte att han skulle vilja träffa mig nu när åker dit. Det ä bättre att säga redan nu honom att jag planerar att komma dit. Jag känner själv att åka dit redan nu och kolla lite runt. Jag kollade att jag kommer in kanske dit med mina poäng. Måste börja ta det allvarligare nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0