12.dets

Det är lördag idag och måste skriva hemtentamen men går inte alls vidare. Kollade min film, skrev ner mina mål som tänkte börja skriva om. Jag kan inte när de två tjejerna är hemma här. Nu kommer börja skriva senare när de två har somnat. Jag har inget annat val. 
Igår vi pratade lite på kvällen, jag känner mig besviken med allt just nu. Jag berättade honom även om hur känner med studier att om jag kommer fortsätta eller börjar söka jobb. Jag vill att han förstår att kanske kommer avbryta mina studier. Han sa att jag måste bestämma mig vad jag vill. Först måste hitta ny bostad om jag tänker börja jobba. Jag är snurrig i huvudet igen om jag är ärlig. Det är svårt med allt, sommaren är också  här snart och måste hitta jobb för det ockdå. Om allt skulle vara lättare med allt. Tänker på oss så mycket att kan inte sluta att tänka på det. Saknar honom så mycket just nu. Tror inte att vi kommer att ses nästa vecka. Jag vill bara vara säker med honom, att han få de känslorna som jag har redan. Igår skrev med Daily och hon började igen att han vill ha bara sex, att han är osäker. Jag blev så arg på henne att hon kommer bara själv att såra mig på det här sättet. Svarade inget tillbaka. 
Jul närmar sig och det känns igen att är ledsen att vara ensamma. Jag vill inte vara det, om bara jag får veta att det är någon mellan oss. Det finns någon med oss, han skulle inte haft kvar någon kontakt om han skulle inte tyckt om mig nu. Han har sagt att jag gillar honom. Igår när han skrev godnatt, skrev även puss o kram. Det visar för mig att han känner något med mig då. Vi behöver mer tid att lära känna varandra, om vi kommer att bli ihop. Jag börjar fundera hur ska jag göra nästa gång när vi kommer att ses. Kanske inte stanna hemma, gå och äta en middag ute. Eller vara hemma och lagga middag tillsammans. Vara uppe länge, mysa på soffan. Vill att han vaknar att se mig helt. 
Nu sitter Lisa här och somnade. Vill inte väcka henne. Försöker att läsa och kolla i boken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0