30.detsember

Idag kommer träffa honom. Vet inte hur det blir, är stressad redan nu. Han började göra sig i ordning, skrev han. Och han ska hör av sig när han börjar köra. Jag ä rädd att träffa honom, rädd att bli besviken. Så rädd för allt just nu. Men måste tänka positivt bara. Det är bara en lunch med honom, han kommer hämta mig hemifrån. Bara att inte börja drömma för mycket nu. Det är så svårt, igår började sakna Jonas. Helt plötsligt. Jag vet inte om jag gör rätt. Men tänkte i allafall prata med Jonas, vill veta vad han vill. Det är så jobbigt redan nu, med allt. 
Nu är han på väg, kommer vara framme vid kl12.30 tiden . Jag börjar bli så rädd att träffa honom nu. Jag vet inte varför...varför är jag så rädd att träffa. Rädd att det blir något eller rädd att bli besviken. Han vill ju lära känna mig o jag med. Det är så svårt just nu, skit om jag vågar gå ut nu när han kommer. Kanske kommer han köra iväg eller hitta på något att måste åka hem. Nu måste andas lugnt och vara starkt. Jag ville träffa honom redan för ca två år sen men bodde så långt. Nu är jag här och hittade honom igen, jag var besviken när vi fick inte träffas då. Men nu har åren gått och vi kommer ses. Det kanske blir vänskap istället men det gör inget. Om en timme ä han här...
Klockan ä över 17.
Det hände. Vi träffades. Det var den första ögonblick, jag kunde inte mer. Det bara hände, jag var så rädd att ses. Vi åt lunch i stan, lite promenera i stan. Bjöd hem honom ...det var lite fel.. Vi fika hem, han kom bara och kramade mig. Vi hade sex ...allt känns den stund rätt, båda ville...han sa att han vill träffas igen men , han såg hur jag var. Han vet att jag blivit besviken många gångerna, sårad och jag började nästan gråta. Han sa att han kan inte lova ingenting nu att jag måste jobba på mina självkänsla. Det var inte bara sex men jag vet inte mer om han var seriös med mig. Jag vet inte mer vad tänka. Han åkte såklart hem, det är mörkt redan. Sa att han kan stanna men han har tvättstuga. Jag är så jävla rädd nu, rädd att han försvinner igen att han svarar inte mig tillbaka eller läser inte mer mina meddelande. Jag måste förändra mig , jag måste vara starkt nu men hur. Innan vi kom hem han frågade mig om jag har pratat med Jonas. Varför frågade han det? Han ville veta om det är slut mellan oss. Kust nu är bara igen så ledsen på honom. Jag ville ses honom så mycket , jag ville vara nära honom, nu äntligen vi träffades. Det känns så konstigt med honom när jag vara kramade honom. Om han vill ses mer mig. Jag vet inte hur jag kan fråga honom. Om jag skriver honom att tänker på honom. Tänkte fråga att hoppas du kom hem. Jag vet inte , jag vill inte vara på nu. 
Nu lite senare vi pratades, jag berättade hur det är. Han vet inte just nu om han kan träffa mig, han vill men blev lite orolig på mig när jag var ledsen o förklarade att han måste fundera på det. Kanske blir det svårt för mig om vi kommer ses igen. Sa att tänker på dig, han sa samma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0