23.mars

Han ä fortfarande sjuk, kanske kan chatta med honom senare om han orkar. Jag jobbar inte idag , är hemma men ska gå och handla lite snart. Imorgon jobbar jag men onsdag vet inte. Radisson skulle ringa mig. Annars skulle jobba på Scandic. 
Snart är det torsdag och då åker jag. Jag hoppas att han blir ju bättre och vi kan träffas. Det känns ganska mycket just nu när hade pratat lite med den andra killen men han skrev att håller tummarna och önskar all lycka. Jag tänker åka dit även om han kommer nu säga att kan ej träffas. Jag vill inte slänga bort min pengar. 
Räknar mina pengar nu hela tiden , hur mycket måste låna nu. Nu ska försöka att betala tillbaka utan ränta. 
Om det blir inget med honom då finns det andra här ute som ä intresserad av mig. 
Idag ringde och ändrade incheckningstid kl 10 och sen skickade meddelande till honom. Han sa -okey att vi prata senare. Jag börjar bli nu orolig på riktig. Han ä sjuk hemma och undviker att prata med mig, känns för mig lite. Nu skickade och skrev om han har börjat bli bättre ...vet inte när han läser detta meddelande nu. Han hämtar säkert snart barnen. Jag ä rädd nu att han kommer att ändra sig, jag vet inte men hoppas nu att det gör han inte . Vi har kommit nu långt, jag har köpt tågbiljetterna och bokade hotell och det passade för honom. Om han kommer hoppa av nu då blir ja på riktigt ledsen men vill inte bli det. Om han kan svara nu att han börjar bli bättre....
Det är kvällen klockan är snart 21. Han svarade bara. njä, jag vet inte på riktigt, att vi kan prata mer imorgon. Jag förstår inte just nu att varför skrev han igen, att vi kan prata med imorgon, han skrev idag att vi prata senare, men det gjorde vi inte. Men hoppas att han mår bättre nu imorgon. Jag vet inte om han skriver att han är fortfarande sjuk...jag vill inte tänka på det. Tänker ju hela tiden nu på torsdag, bara två dagar kvar tills vi kommer att ses. Jag tror inte att han kommer få kalla fötter nu, när vi har kommit så långt. Imorgon jobbar bara sex timmar, jag ska ringa själv till Radisson nu och frågar. Jag måste få veta om ska jobba eller inte. På onsdag lämnar J till M, sen är jag hel vecka utan henne. Känns bra, men kommer att jobba på lördag och på söndag. Igår började tänka på denna andra killen i Malmö, jag började drömma om honom, drömde att träffade honom ... Jag är rädd att snart börjar min mens, börjar bli lätt irriterad redan nu. Hoppas det börjar inte nu när är på väg till honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0