27.mars

Det är fredagsmorgon och är kvar på hotell. 
Vi träffades igår. Det gick ganska bra, tycker jag. Men det blir inget seriöst just nu mellan oss men han vill träffa mig mer....jag var helt säkert att han vill glömma kanske mig. Jag började nu mer och mer fundera på det och känner lite att jag kan inte börja träffa honom bara för sex, jag vet inte , det finns sakerna som tyckte att han är lite hemlig. Han bor med ex , jag tror inte att det ä slut mellan de jag vet inte men känner så. Det var han som skrev först efter vår dejten. Jag ville ju mer än bara sex men varför vill han träffas mer. Sen skriver att man vet inte aldrig, det kan börja senare att växa något men jag vill inte senare. Vill ha nu. Så började direkt chatta min nästa killen och kanske kommer träffa honom snart. Han bor i Linköping. Vem vet. 
Men känns så lugnt här i Malmö. Var ute senare också. 
Nu ä äntligen hemma och funderar så mycket på honom, en väninna säger att jag är inte värd honom som röker marijuana och det ä sant. Jag börjar bli tänka på honom mer mer och börjar få känslorna . Det gör så ont just nu, måste släppa honom nu...jag vill ju honom fortfarande men han känner inte likadan som jag. Nu börjar chatta med den andra killen men han känns inte så intresserad av mig .han svarar så lite eller svarar inte alls. Jag hoppas att kan träffa honom snart. Nu måste vänta min lingon och sen tänkte testa mig också, för säkerhetsskäl. 
Jag vilade några timmar och vaknade med gråt i halsen, mår så illa just nu, måste glömma bort honom. Jag vet inte om den andra killen är lika mycket intresserad av mig. Jag har en annan killkompis också i Malmö. Vi prata på HP, jag berättar med honom allt, han lyssnar och förstår mig. Nu han kollade min sida och gillade mina bilderna. Igår kväll frågade när åker hem. Om skulle inte åkt så tidigt då skulle träffat honom. Jag vet inte kanske det ä värd att börja ha kontakt med honom bara om han visar ut sitt intresse nu mer. Han ä snäll och trevlig 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0