2.mars

Idag fyllt hen år. Jag saknar så mycket ...Jag jobbade idag och vet inte när ska jobba nästa gång. Idag hämtade J hem vi båda har kramat mycket om varandra. Hon har saknat mig. Det gör ont i hjärtat idag jag känner nu när J somnat kan vara själv och gråta. Jag vill inte att hon ser att jag ä ledsen. Om man kan bara glömma allt men inte än. Jag ä inte redo och glömma den, det kommer ta tid att kunna släppa det allt. 
Denna Karlskrona kille svarade och han skrev - du bor så långt bort. Är lite synd
Jag skrev tillbaka ungefär att jag förstår dig och sen skrev att jag ä intresserad av honom och skrev om han tycker det ä ingen idé att hålla kontakt då kan jag inte göra inget. Jag vet inte när han läser nu detta meddelanden. Om han svarar eller bara lämnar mig. Jag kan tänka att börja med honom nånting men just nu ä rädd att han är rädd för det allt. Igen avstånd som är problem. Vi har tidigare skrivit och har skrivit att börja nytt liv att jag kan tänka att flytta. Nu kan bara tiden visa hur det blir med honom...
Och nu svarade han - det kommer bli jobbigt distans förhållande. Vi bor för långt varandra. Han lägger ner tyvärr... Jag blev så ledsen när läste detta meddelande, skrev tillbaka att tråkigt att höra att han vill ge upp så lätt. Önskade honom lycka till och hoppas han hittar någon tjej närmare.kram. Såhär skrev jag honom. Jag tänkte kanske med honom kan jag bygga vidare men nu tog det slut. Allt går bara neråt nu med alla  som träffar på nätet, jag vet inte varför nu när jag behöver någon nära mig . 
Pratade med j- s pappa, vi skrev på varandra . Han skulle få jobb men de arbetstiderna passar inte för mig. Han bara tänker att jag ä dum i huvudet eller vad. Jag klarar inte mer att prata med honom. Han kan bara åka bort bara försvinna för alltid då ä det lättare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0