12.maj

Jag är ledig idag, snart ska gå handla sen ska ta en löprunda och hämta Jennica , hennes träning. 
Igår kunde inte låta bli o skrev igen honom. Han svarade att han mår bra, hade sprungit igen, njöt solen på balkongen och skickade sin bild. Varför skickar han sin bild? Skickade också och han sa"härligt". Jag frågade varför han svarar inget och han skrev att han visste inte att det var något att svara. ... 
Tänkte fråga sen men han hade fotboll, då tänkte ok. Just nu känner att han kanske vill inte ge mig någon hopp att vi skulle bli ihop eller nåt . Men nu har vi träffats och han måste ha någon bild av mig nu. Tyckte lite själv att han ä lite blyg. Idag är han Uppdagen, hans en av söner stannar hos honom. Jag skrev honom att vill lära känna honom mer, han vet det. Men vill han det också, det vet inte jag. Imorgon kommer prata med honom mer om det. 
Men pratade med en tjejkompis och hon säger att det är bättre att säga ut vad man känner inte vänta nu vad han vill. Tänkte nu senare på kvällen skriva honom vad jag känner och vad jag vill. Jag vill träffa honom mer och lära känna honom och vill veta nu om han vill samma. Han har sonens träning ikväll då vill inte störa honom. Om skriver nu då han börjar bli tänka och fundera mer på det. Vill att han kan läsa det allt när han är hemma. 
Snart måste gå och hämta Jennica, sen när J ska sova då tänkte ta min mod och skriva honom. Jag måste skriva ut och säga ut allt vad jag känner. Jag vet att kanske kommer inte han skriva tillbaka nu och blir chockad lite. Men annars går det inte vidare, jag vill träffa honom mer och lära känna och vill veta om han vill det också. Bättre att säga direkt som det är. Känns att han är rädd att prata om det, han vet ju att vill lära känna honom mer, men jag måste få veta vad vill han. Men är rädd att han kommer säga Nej, att han tror inte att vi kan ses mer eller nåt så. Eller han behöver mer tid, men han måste ju fått nån bild av mig när sett live varandra. Jag vet inte, men jag hoppas just nu att han kommer att svara mig nånting tillbaka. Pratade med Malmö killen och han sa , att han är inte ihop med sin ex, jag vet inte vad hände igen och han ville inte prata om det. Varför får inte jag träffa någon, eller jag hittar någon och sen tar det slut, jag vill bli kär igen, vill vara älskad , just nu vill ju bara min Kalmar killen, ingen annan, men vet inte om han vill mig med. Kanske kommer inte jag sova ikväll nu.
Nu har jag fått svar av honom. Han svarade att det är trevligt att jag ä intresserad av honom och speciellt för hans självförtroende, att såklart vill han träffa mig igen och att mycket hänger på nu om jag kommer att flytta hit. Efteråt chatta lite till. Nu mår jag lite bättre, nu vet att han är också intresserad av mig att ses. Nu vill helst att ta det lite lugnt. Inte ha bråttom med honom. Jag tror att hade rätt om det allt, att han vill ju träffa mig men var osäker om jag vill det också. Han är blyg lite , känner jag så. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0