14.maj

Det är redan torsdag och är Jennica hemma nu 4 dagar i rad. Två dagar kommer hon vara på kalas, imorgon kommer hon sova över hos sin kompis. Då åker till stan och hämtar ut min nr. Lapp för vårruset. 
Nu börjar mer tänka på det att åka till Öland när har semester, stanna en hel vecka där. Tänkte prata med A om det att vi kan åka tillsammans. 
Jag tänker på honom jag tänker på hans ord som han skrev. Igår skrev inte honom bara känner att vill inte varje dag skriva med honom. Jag vill inte pressa honom som jag alltid brukar göra. Med honom vill jag ta det lugnt. Men är rädd för allt. För att allt skulle funka kanske om jag kommer att flytta dit men ....jag kan inte flytta ensamma jag kan inte lämna Jennica här. Nu åker vi dit och hoppas att hon kommer gilla där mer nu ...men vet att hon vill inte flytta. 
Allt skulle varit lättare om Jennicas pappa hade någon ny tjej då skulle han inte varit emot flytt kanske. Jag vet inte hur kommer det bli. Jag vill flytta härifrån och börja nytt liv och nu är han intresserad av mig också. Men han vet hur är mitt situation med x. Och han hoppas att det löser sig...han vilk också att flyttar. Jag har så mycket att tänka på nu. 
Idag pratade med väninna A och hon tyckte det var bra idé att åka till Öland. Att vi kan börja planera resan. 
Och pratade med honom om det ockdå. Han sa vilka ställen är bra att åka dit. Berättade även att då kan träffa honom och tyckte att han vill träffa mig. Berättade att dotter är sur när träffar någon kille och han frågade även på honom som är 10 poängare, men svarade att du är ingen 10 poäbgare utom 100 poängare. Nu har han en av söner hos honom och snart kommer den andra till honom. Nu vet att han vill ses igen mig. Frågade även när har han semester och han har i juli, åker till Barcelona för två veckor. 
Snart går och hämtar Jennica.
Idag skulle träffat den Stockholms killen men han svarade inget och nu svarade att han fick jobba. Det skulle han sagt tidigare, ville inte höra hans ursäkter. Nu tror inte mer att han var intresserad av mig och bara skiter honom. Behöver inte honom som tänker att jag är någon leksak. Raderade bort hans meddelande. Kanske skriver han , kanske inte jag bryr inte mer om honom. 
Finns andra ute som visar mer intresse ut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0