25.maj

I lördags kväll när kollade mello kom meddelande av honom, min Kalmar vän.  Vi pratade lite om mello tills det var slut. Sen önskade jag natti natti. Han skrev"sov skönt". Det är ingen som säger så det är bara han. Nu försöker hålla bort ifrån honom. 
Nu måste idag kanske hitta någon stuga, igår pratade med min väninna också om det. 
Ikväll kommer det hända igen . Jag ska springa , tänker springa i gruppen på 35 min. Det klarar jag. Måste hämta J ockdå idag och hon kan sova hos Sara idag. Men jobbar bara på torsdag den vecka. Såklart vill jobba mer, hoppas att kan jobba mer. 
Nu måste ringa till familjerätten ...
Ringde till familjerätt och fick tid om tre veckor. Nu börjar allt att få ta med J när flyttar. Idag nappade två lägenhet i gruppen. Fick ett svar, en liten chans har jag nu att få men lite tidigt att säga att fick bostad. Just nu måste ta det lugnt och inte bli stressad. 
Snart ska iväg nu springa springa. Jag är så taggad just nu. Dessutom börjar  bli sugen att kanske springa tjejmilen. Vet inte än om klarar ju men måste träna mer för det. 
Jag skrev honom...,kunde inte bli, att nu har börjar min jakt efter lägenhet och nappade några. Han inte svarat, kommer säkert att skriva senare. Kanske när jag springer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0