2.maj

Hur överleva de dagarna nu. Jag känner mig helt hopplöst, som ingen bryr om mig, känner mig så ensamt just nu. Jag saknar just nu mycket närhet, om man kan bara krama någon. Väntar ny vecka som kommer nu. Hur kommer det bli, kommer jag får jobbet eller inte, det vet inte jag. Vad ska jag göra efter jobbet , för att det är min födelsedag. Om man bara skulle ha någon som skickar blommor men har ingen som bryr om mig. Jag vet inte hur blir det på lördag. Om en vecka samma tid sitter jag på bussen på väg till Kalmar. Jag är så rädd att träffa honom...
Vet inte vad ska göra idag, tänkte gå med J till pizzahut ikväll. Bjuda henne, fira mig lite. Men innan dess ska gå löpträna, det är kallt och blir regn snart också . 
Jag får aldrig sova ut när J ä här, varje morgon kl6 vaknar hon. 
Idag varit ute och sprang även sen var ute med J, åt pizza. 
Skrev även lite med honom. Han visade en bild och liten reportage om honom i tidningen. Han ser ut ganska lång och smal. Om en vecka har vi träffats hoppas jag , vem vet kanske blir lite längre än en fikadejt. Eller bara en liten fika , man vet inte om vi kommer att passa ihop och känna något mer än bara vänskap. Just nu försöker ta honom bara som vän, skriver inte kram till meddelanden. Annars tänker han direkt att vill direkt något mer. Bättre att ha en gräns. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0