3.maj

Idag hann städa och rensa Jennicas rum, det känns lite bättre nu i hennes rum. Tvättat lite kläderna men har mycket kvar att tvätta. Samt var vi ute lite i lekparken och sen köpte hon glass till mig. Snart börjar lagga maten och senare ska äta lite tårta som vi köpte igår. 
Tiden går så snabbt, imorgon kommer jag fylla år, vet att det kommer några samtal men vill helst stänga av mobilen och vara mig själv. Och vem är mina riktiga vänner på FB och hur många. 
Redan på lördag åker jag , jag ä rädd ju att träffa honom lite. Jag tänker på honom så mycket just nu och såklart hoppas också. Men det är bättre att ta det lugnt. Kanske på torsdag kommer prata med honom nu. Om han vill ses måste planera också sina tider. Vill helst ses inte direkt när kommer till Kalmar. Tänkte fråga honom om han vet vilken buss åker till hotell, kanske kommer han på att bjuda sig själv att köra dit , men tror inte. Om en vecka är jag på vägen hem och kanske vill glömma bort honom kanske inte. Allt är möjligt. 
Imorgon börjar jobba på nytt hotell men vet inte om stannar där, om de kommer bli nöjda med mig. Det kommer säkert mer som börjar jobba imorgon. Imorgon vill vara glad och inte känna mig ensamt på jobbet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0