14.november

Tiden går för snabbt. Helen var här för lunch idag, nu är vi själva. Känner mig ganska trött. Jag städade, tvättade imorse. Redan på morgonen blev jag ledsen...mens kom, blev så glad för det , en tecken att jag har chans att få mer barn. Nu börjar vilja ha mer barn men vi kan inte börja planera sånt nu. Han vet inte än att mens kom tillbaka. Han ä förskyld hemma och sa om han blir bättre åker till mig men tror att han stannar hemma. Han svarade inget tillbaka än men är vaken igen. 
Jag var i hans sida och kollade runt och såg att han har en tjejkompis, hon ä lite äldre än han. En inlägg hade varit han och en Daniel och bara tryckte denna Daniel och det var honom... Den Daniel som fick kontakt med på HP. De är inte vänner med varandra. Och nu bara gråter ....att hittade honom nu ...för sent. Om blir tillsammans med J då kommer ja träffa Daniel snart. Tänker om jag skriver honom eller inte. Jag ä rädd att då kommer jag störa allt med J. 
Det vill inte jag...men varför kan inte glömma bort denna Daniel nu...vill skriva honom ...kanske bättre att inte skriva honom jag vet inte 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0