Äntligen fredag

Om skulle vara lite gladare. Men nej, det ä jag inte. Nästa veckan ska kolla den liten lägenhet i Karlskrona. Igår svarade en som hyr ut en lägenhet i huset. Det är två familje hus. Hyra 6400kr, 75 kvm , 1 mil från Karlskrona. Jag svarade att jag ä fortfarande intresserad av. Kanske kan åka och kolla den. Vet inte. Det ä lite dyrt och lite långt. Frågade de vart ligger den och adressen. Om hittar inget annat då har ingen annan val. 
Jag kan börja även jobba nästa vecka. Det känns bra, på måndag kommer husfru ringa o säga till vilken dag kan komma o jobba då. 
Det måste bli bättre nu. Det går framåt. Men svårt med pengar kommer det bli nu. Måste betala även nu skatten, 2000kr. Det ä för mycket just nu. 
I helgen vill vara bara själv, vill inte gå ut nu o träffa folk. Känns att behöver vara ensamma. 
Det hände igen, jag exploderade igen på henne. Det gick över gränsen igen ...jag orkar inte mer snart. Jag måste förändra men hur. Om allt skulle vara lättare. Det ä bara för mycket. Idag fick två mejl att två lägenheten hade gått till annan sökande. Nu sökte en till, anmälde intresse men tror inte att få den. Det ä ca 6300kr, lite utanför Karlskrona. Jag hoppas nu att nästa vecka får jag någon klartecken nu. Om man vet att man har någon bostad nu då kan börja planera här o säga upp lägenheten direkt. 
På söndag kommer jag lägga ner allt dejting. Men har ju Marco på badoo, måste fråga hans nr igen kanske. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0