En jobbig dag

Idag känner mig nere igen. Jag tog sömnmedicin igår men kände inte så mycket att sov bättre nu. På morgonen sov bara så djupt att vaknade med alarm. Nu har varit hela morgonen så trött att vet inte vad orkar jag göra idag. Inget. 
Fick ett mejl om lägenheten. Det ligger i Rönneby och kan flytta in redan i maj om jag vill. Jag skrev till hyresvärd om det finns möjlighet att flytta in i juni . Det blir för dyrt att flytta i maj, dubbelhyra och allt. Jag vet inte hur kan jag flytta härifrån så snabbt då. Jag måste hitta något nu att vara på den säkra sidan. Det är så jobbigt att vara ensamma med ett barn. Det är för mycket just nu. Allt snurrar i huvudet och vet inte hur länge jag orkar mer. Om allt skulle vara annorlunda. 
Jag lämnade tillbaka böckerna och sen var på Ica och handlade lite. Nu köpte även hårfärg. Det var skönt att cykla lite i frisk luft men nu är jag hemma och igen så nere. Imorse fick ett mejl om en lägenheten. Hyresgäst flyttar ut redan i maj och kan flytta in nu, men nu skrev till hyresvärd om man kan flytta in i juni istället. Nu väntar man här svaret som en galning. Besviken också att den kille skriver inte tillbaka nu. Jag hoppades att han skriver nu och vill prata här lite. Men nej, det gör han inte, såg att han inte har messanger då är han inte online så ofta. Nu måste vara tyst och inte skriva till honom. Ingen ide att vara för på nu. Jag vill inte tänka på honom så mycket eller på någon annan ( Daniel). Jag måste tänka just nu bara på mig själv och fixa mitt liv. Nu har fixat mina hår igen blont som vanligt. Jag vill bort de dumma gult färg men det går inte. Om en vecka ska färga den sandblond, då blir det bättre. Det känns så himla jobbigt just nu, började skrika på Jennica, grät igen. Allt känns bara så hopplöst , jag är så rädd att jag ger upp allt. Jag måste vara stark nu, det blir bättre säkert , måste bara tänka positivt. Jag kommer inte känna mig lugnt innan jag har hittat ny lägenhet. Om det skulle vara lättare. Och den FB, jag måste ta en paus nu där. På kvällen stänger av mobilen helt nu. Det stör mitt liv så mycket, Varje dag måste jag la upp något. Jag var så nära att skriva om att hitta bostad. Men nej, det gjorde inte jag. Tack och lov. Jag vill vara lycklig , inte ensamma...träffa någon att bli kär i.
Den kille skrev mig, men inte så mycket. Bara att det ä bra med mig, kram kram och sen hoppas det ä bra med dig. Och det var allt. Det känns bättre att han svarade nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0