Fina jag

Idag ska åka och fixa mina ögonbryn. Det kommer blir första gången när kommer vaxa e. Jag vill ju fixa de, de ser ut så långa och tjocka men vill ha någon form på de. Jag vill vara fin också som alla andra. Sminka mig.I natten sov som vanligt, kollade klockan hela tiden. Jag sover korta stunden bara. Nästa torsdag ska till husläkare då få sömntabletter utskriven. Det behöver jag faktiskt att kunna få lugnet. Idag hoppas jag att får något svar av den bovärd nu och såklart att husfru kommer att svara mig något. Imorgon har jag visning men måste svara idag om jag ska gå dit eller inte. Men måste få papper först. Det är så jobbigt att vara här och tänka på det allt just nu. Tiden går bara. Jag lade upp om någon vill byta lägenheten i Stockholm och det finns folk som vill kanske byta. Jag vet inte än det ju. Men om jag får ingen då har inte jag annan val. Jag måste flytta. Idag tänkte också fixa nu cykeln,köpa rätt slangen. Snart är det maj och kommer börja jobba. Det betyder extra utgifter för pendling. Det är mycket pengar för mig, ca några tusen kronor. Jag tänkte kolla upp om det finns någon annan kort som blir billigare. Jag har redan snart problem med ekonomin, och vet inte snart hur kommer jag betala mina räkningar nu. Jag vet att jag får ingen a-kassa nu säkert när jag har fått studiemedel. Jag väntar nu när csn svarar, att de har slutat betala till mig. Samt måste gå till skolan och ta en till papper att skicka till a-kassa. Äntligen klarade att ta bort hjul i cykeln, nu måste köpa bara rätt slangen. Jag ska ta med den gamla nu. Snart ska iväg, är rädd igen att köra, men måste ta det lugnt. Bara andas lugnt och köra. Nu började skriva med en kille som bor i Stockholm, det är ingen ide att börja skriva med honom ju, men han svarar då tänkte svara tillbaka. Det är så jobbigt med allt just det som skriver här hela tiden, väntar ett samtal, ett brev eller en mejl, jag kan inte vänta mer. Ikväll ska skriva till denna tjej också nu, om kan komma kolla lägenheten imorgon. Och nu finns folk som är intresserad av att hyra min lägenheten i Stockholm. Jag vet inte än om hittar någon lägenhet själv eller inte. Det är skitjobbigt just nu, hur ska jag göra med allt. Om man kan bara börja leva ett lugnare liv. Jag tänker så himla mycket på allt. Det är för mycket, jag börjar glömma bort sakerna nu lite. Och vill komma över min rädsla nu. Jag vet att måste vara positiv men just nu är det bara så svårt.
Nu ä hemma igen, fixade mina ögonbryn och de blev fina. Nu ä jag nöjd med de, bara att börja noppa de själv att de ska vara fina. 
Ingen mejl, ingen samtal. Jag mejlade att kommer till visningen, men om jag inte får någon papper då kan inte gå. Skickade meddelande till den tjej också om jag kan komma imorgon kolla lägenheten, väntar vad hon svarar nu. Det börjar bli så jobbigt igen, det tar inte slut när allt är klart. Jag vet inte mer snart vad ska jag göra. Jag ä helt slut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0