fredag

Det är fredag och Jennica gick till skolan. Nu sitter jag här, nu såg att hade gått med i gruppen "lediga lägenheter i Karlskrona" . Så skrev jag direkt min annonsen. Nu hoppas att någon kan svara mig. Det börjar kännas ganska jobbigt just nu. Jag väntar nu svar, vad svarar hon om det räcker med den skolpapper. Och hoppas nu att husfru kommer också svara nu. Jag vet inte vad ska göra. Det känns att det är ingen ide att söka nu lägenhet när har ingen papper från jobbet. Det är för mycket just nu. Idag ska till ams, sen kommer hem, äter hemma och sen tanka bilen och sen ska åka. Ah vill inte ta bilen nu och sen måste komma långt till ams. Det blir bättre snart jag vet. Igår skrev kanske sista gången med den kille. Jag skrev att jag är för rädd att träffa honom. Han svarade ungefär att hoppas att jag kan släppa de i framtiden. Men känner själv att klarar inte att träffa honom även om jag vill det kanske. Jag tror att kommer ta bort nu även mig på badoo, jag vet inte men känner att det är för mycket just nu med allt. Jag måste bara lämna det nätdejtingen, det tar bara så jävla tid. Då kanske kan mår bättre att inte vara där och jaga någon. Nu måste diska lite och börja fixa mig också. Jag ska gå dit , till stan tar ca halv timme. Senast klockan 12 vill åka hemifrån bara.
Hemma länge sen. Det gick sådär. Det kändes något med bilen, känns att fel med hjulinställning kanske. Måste kolla upp det. Det händer alltid något fel varje dag. Idag dog motor såklart igen. 
Visningen gick sådär. Ingen lägenhet i jämsjö, annan sökande. Tack. Ingen svar från andra lägenheten. De vill ha en papper från jobb. Det ä ingen ide att söks där. Idag svarade folk att inte söka hos de. De har problem hela tiden. Så blir det kanske ingen där . Men några svarade som hyr ut andra hand. Och en tjej hur ut i andra hand ibörjan men sa att kan ta över kontrakt kanske senare. Nästa vecka ska gå kolla. Men läste den bolag att måste ha inkomst minst tre gånger hyran. Det betyder att ca 16000 i månader. Jag vet inte hur ska få ihop det. Ja om jag har heltid då klarar jag ju fint. Jag måste hitta lägenhet nu. Jag var så nära att får där men nu ä orolig lite att söka där. 
Nu skrev till D om han har tid att skriva lite men tror inte att han har tid. 
Klockan är över 21 och sitter vid data och känner att vill just nu bara gråta. Jag vet inte, det känns just nu så stort saknande efter någon. Jag vet inte varför är det just nu. Nu har det gått fem år, när började dejta nu och här sitter jag fortfarande ensamma. Och måste flytta ut snart, jag vet inte hur eller vart just nu. Hur ska jag säga upp min lägenheten nu, om man bara har lägenheten. Allt löser sig som det var när vi skulle flytta hit. Och denna gång vill stanna, vill inte mer att flytta. Nu måste vi stanna. Det blir bättre. Nu är det slut ...allt nätdejting, jag klarar inte mer att vara där. Jag skrev till den kille som har skrivit lite att om han vill kan fortsätta på kik. Det måste bli slut nu, det finns ingen för mig. Jag vet inte om jag kommer att klara att träffa någon, just nu känner jag att måste vara själv. Det har varit för mycket nu.Jag gråter....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0