Lördag

Idag väckte Jennica mig kl8, ville bara stanna i sängen. Jag vill inte göra ingenting vill bara vara. 
På måndag kommer jag ringa till husfru o fråga, hon skulle svarat något. Jag måste veta om hon kan skriva något papper. Att få bostad. Samtidigt är rädd att hon kommer bli arg att ringer. Jag hoppas såklart att hon kan skriva någon papper. Tänkte gå till skolan o fråga också papper nu. Bryr inte om att går inte mer där. Då hoppas att nästa vecka vet bättre och kanske har möjlighet att få bostad. Det är då jobbigt att vara och inte veta vad kommer hända. 
Igår skrev lite med den Bjarne på badoo, och helt plötsligt lade han mig som vän. Det trodde jag aldrig att han ville igen bli vän med mig. Jag berättade om en kille o han ville säkert veta vem ä han nu. 
Idag måste städa och har även tvättstuga o måste gå till bilen. Kollar hjul. 
Åt frukost, ingen lunch, har ingen vilja att äta, gråter...började städa kl12 tiden och kl ä två. Lade upp soffbord och sängen , hoppas att kan sälja de. Behöver pengar. Allt bara rasade när är här o gråter. Jag tänker för mycket ...när ser alla andra vara lyckliga och leva ett bra liv och här sitter jag och vet inte vart ska ta vägen. Jag vet att måste vara nu stark och inte tänka för mycket. Och skrev till Daniel, om han har tid skriva lite men han skrev inget tillbaka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0