Ny vecka

Det är måndag och är hemma men ska ut snart. Jag måste gå till studieverkstaden sen ska till arbetsförmedlingen.Och handla lite också. Köra bilen. Jag somnade på morgonen , vaknade med alarm. Det känns lite konstigt just nu men vet att det blir bättre nu. Tufft kommer det bli men viktigaste är att jag själv mår bra. Om en månad kommer jag fylla år, jag tänker inte så mycket på det, jag vill inte tänka bara på det.
Hemma igen, det gick helt ok studieverkstaden och arbetsförmedlingen, måste ansöka igen a kassa. Igen arbetsgivareintyg måste ha. Alla de papper och sånt. Livet leker bara fullt. Idag kom en mejl, två bostäder har gått till andra sökande. Håller tummarna nu att får någon av de som har visning. Jag vet inte, piret har inte mer hört av sig. Det ä bättre att ringer henne, imorgon gör det. Idag gick körningen ok, bara såg inte en bil men gick bra. Fixade dem lampan, nu kommer det sitta fast. Och köpte även billaddare med hittade inte det hål. 
Nu sitter vid data och fixade a- kassa papper , nu är det bara att skicka in sen är det klart. Nu börjar allt i början, söka bostad, hittade igen en och skickade intresseanmälan, men inflytt redan i maj. Men men, det är bättre att kunna veta nu något att jag har någonstans att flytta. Imorgon kommer jag ringa till husfru och fråga själv om sen bostad. Kanske väntar hon själv att ringer och frågar, vet inte. På torsdag kommer köra till Karlskrona och sen på fredag igen. Jag tycker det är bättre att kör och övar körningen. Idag köpte även billaddare men läste nu att det är ganska dyrt att ladda mobilen i bilen, det tar mer bränsle., läste jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0