Solig lördag i Karlskrona.

Idag körde dit för första gången. Det gick sådär. Jag körde första gången på motorvägen och lite smårädd. Blev stopp ibland såklart. Tankade nästan fullt och såg att hade gått ganska mycket nu. Men blev rädd att växla till 5, för att fick problem när körde dit. Men vi kom hem. När vi skulle äta kom helt plötsligt Daniel, krama mig och lite småprata. Han skulle träffat en kompis. Frågade hur länge jag stannar men sa att vet inte. Sen skickade meddelande att vi åker vid kl 15 tiden om han hinner kan ta en fika. Men svarade att tyvärr hinner inte han. Då svarade att det var lugnt. Jag kramade honom och det kändes lite pirrigt. Ah men vi ä bara vänner. Han träffade nu även Jennica. 
Jag är helt trött just nu, och tror inte att kommer orka köra mu två dagar i rad dit. Vet inte. Det är bättre att kan öva att köra den väg. Ah vet inte än. Måste se hur det blir med allt nu. På måndag ska till arbetsförmedlingen, måste ansöka a kassa igen. 
Igår pratade med Marlene o hon sa att när söker bostad kollar de förra årets inkomsten. Det är lättnad att kunna de det. Allt snurrar i huvudet just nu. Det blir en jobbig period nu ... Men Jennica mest. Hon vill inte bo där. Jag vet inte vad ska göra. Hur kan jag övertala henne nu. 
Tvättstuga nu, och tänkte vila lite, orkar inte vara uppe mer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0