Torsdag

Igen är jag hemma, är så trött att sitta hemma. I natten kunde inte alls sova, bara några timmar kanske. Men går till läkare idag och hoppas att får utskriven sömntabletterna. Det går inte mer. 
Igår såg mina hår och såg att har utväxt mörka att behöver färga de. Nu tänkte prova färga naturligt. Med honung och balsam som blandade nu o den måste stå lite i rumstemperatur. Jag vill sluta att färga med vanliga hårfärger nu. Mer o mer tänker mer på miljö och kommer snart sluta med fluor tandkräm och tänker även köpa till Jennica nya schampoo o balsam som ä eko. 
Idag hoppas att får någon mejl från lägenheter som jag har sökt och även från husfru någon meddelande. 
Det blev inte alls färg på håret måste köpa riktigt färg nu. 
Idag kollade ica konto o såg att a kassa hade betalat 630 kronor. Det var för en vecka. Jag trodde inte att de betalar den månaden men då har de betalat mig. Ok. Då kan jag räkna med det att de betalar för en vecka bara 630 kronor,det ä nästan ingenting. Det ä bättre än ingenting. Det blir extra utgifter nu när kommer börja jobba. 
Den kille svarade inget tillbaka. Tråkigt. Jag tänkte att kan kanske skriva med honom o lära känna kanske 
Hemma igen efter läkarbesöket och det känns just nu så hopplöst med allt, att kommer stänga av snart allt, ingen kontakt med någon, stänger av FB , messanger, allt, att bara kunna vara själva men behöver kontakt med någon. Det är så mycket som snurrar i huvudet. Jag fick mina sömntabletterna. Saknaden är för stor just nu. Det är alltid så när jag börjar fylla år. Jag vill inte tänka på det. Jag vill inte vara ensamma...inte mer. Jag tänker så mycket på den killen som bor i Örebro och tänker på Daniel igen, att kan inte bort honom i min huvudet. Jag skrev igen honom- ah hej hur är det med dig. Jag vet inte varför han är mina tankar just nu, varför han. Hela tiden kollar på mobilen i fb hela tiden honom. Det måste vara slut nu. Lämna alla killar i fred, och inte mer tänka på de. Idag raderade badoo, och väntar nu när är Hp slut att kan pausa det igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0