Julafton

Nu är äntligen julafton kommit. Jag har fixat nästan allt mat nu. Och efterrätt. Jag fixade bannofei paj och lyckades utmärkt, hoppas det smakar likagott. 

Imorse öppnade J sina presenterna och hon blev så lycklig när hon öppnade mina presenterna. Pappa hade så tråkiga julklappar o såg att hon var inte så glad.
Idag tänkte lämna mobilen ifred, igår lade upp min bild med Lisa o önskade redan god jul till mina vänner och nu har förstått vem är mina vänner. Jag kommer att rensa några vänner borta, jag kommer ta bort min bästa väninna från Estlsnd. Med åren har hon blivit för jobbigt och även blivit vän med min x. Jag kommer inte ha någon vän som ä vän med honom, behöver ingen som smyger mitt liv och sen säger till x, samma sak kommer jag göra med x syrrran, jag lade henne igen men kommer även henne att ta bort. Jag behöver inte mer någon som känner min x. Alla ska bort från mitt liv nu. Det som han gör nu mot mig är det helt sjuk. Han lever sitt liv och jag lever nu mitt liv. 
Jag började läsa en ny boken som visar vägen till en bättre liv och hjälper mig hitta det lugnet som jag behöver mest nu. 
Ingen kärlek för mig just nu. Jag raderade alla denna killes meddelande bort, han var för jobbigt. Nu är problem att han vet vart jag jobbar och kan komma dit någon gång. Jag ä livrädd att han kommer hitta mig nu. 
Nu ska ta det lugnt hemma, ska fixa lite till här o sen ska byta kläderna. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0