16.februari

Jag är just nu så lycklig. Igår ringde till Scandic Karlskrona, och fick skicka in mitt CV. Idag ringde husfru och på onsdag ska arbetsintervju. Det ser lovande ut och kan börja jobba redan nu om jag vill. Men det blir jobbigt att börja pendla och blir dyrt, men vill jobba på Scandic. Samt började fundera att skaffa bilen. Det skulle underlätta mycket, jag känner mig så bra just nu. Men måste plugga på tentamen, men kan inte. Ikväll måste skriva min text och skicka in den också. Allt blir bättre nu om jag har fixat sommarjobb, men det blir jobbigaste för Jennica nu om jag kommer jobba så långt. Det är svårt beslut men funderar på saken och kanske kan se om jobbar någon dag och känner efter hur det känns. Ah vad kommer säga Daniel eller Jonas om berättar om det. De tänker att är helt galen kanske. Nu ska till tandhygieninst, vill inte gå, rädd om mina tänderna och blir mer tänder som blir lösa.
Nu har jag varit hos tandhygienist och fortfarande har munnen svullen. Betalade ca 500 kr. 
Jag försöker att plugga här lite men har absolut ingen ork, tänker på Karlskrona så mycket. Men måste tänka bara på skola just nu. Tenta blir svårt men klarar det säkert. 
Den kille jag skriver med. Jag frågade honom hur lång tid behöver han när vi kommer att ses, berättade att skrev med en kille ca tre månader tills han hittade någon annan. Han svarade ungefär att om jag har mer bråttom önskar han lycka till att han vill ta det riktigt försiktigt. 
Nu svarade honom att jag inte har bråttom att vill lära känna honom mer. Men problem ä att han är inte så ofta där ju. Två meddelande under dagen, hur tänker han. Det ä inte normalt för mina ögonen. Han måste vara Uppdagen, jag vet inte om det är sant men konstigt att han är inte ofta där. Meddelande kommer alltid på morgonen 
Nu måste skriva klart texten, har bara 4 timmar kvar att fixa den. Såg nu den. Hela dagen tänker på Karlskrona, och chattade lite med Jonas också. Han sa att ska hitta lägenhet istället. Jag vill åka nu dit redan. Jag vet inte hur ska göra med allt nu. Sommarjobb måste jag ha, och vill ha bilen nu. Idag ringde freedom finans och får låna pengar, om det kommer några banker att ge lån, och redan fick första erbjudande. Jag har krediter som är höga, som är onödig att ha, betala bara ränta. Det lån har just nu ca 8 % ränta, samma som på Nordea, skulle betala i månaden 900kr. Nu betalar ca 1100kr. Jag vet inte, blev sugen att skaffa bilen också nu. Kanske kan ta den lån och betala bara halva Nordea lån, och ha kvar pengar och köpa bilen istället. Jag vet inte, det skulle underlätta mycket nu mig. Om kommer skaffa bilen, funderar på automat faktiskt. Jag vet inte vad ska göra. Jag vill ju. Men det kommer ta extra pengar igen. Jag måste börja fundera på saken faktisk. Idag kollade redan bilarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0